Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vajrapani

Marketing

Histerizirajmo zajedno :-)

Zanima me čisto onak informativno koliko trošite ovu antirusku histeriju radi ruske „okupacije“ Krima?

Znači ne zanimaju me Janukovićevi zlatni zahodi niti Kličko, Jasenjuk niti slični pajaci. Ne zanima nas niti onaj nesretnik poglavnik tzv Desnog Sektora (politički pokret koji ima naoružanu paravojsku od nekoliko tisuća) Dmitro Jaroš koji je pozvao Doku Umarova i kavkaske islamiste u pomoć Ukrajini. Pustimo takve u njihovu deliriju o vlastitoj važnosti, dok im traje. Dok im oni koji su ih i stvorili (planski uzgojili) ne daju do znanja gdje im je mjesto. (btw. nije li baš interesantno kako „nacionalisti“ niču iz laboratorija multinacionalnih kompanija :-)

 photo post-2018-0-04173800-1393590450s_zps087414ff.jpg

Pitam se o antiruskoj histeriji (rusofobiji) i razmjerima neznanja na Zapadu (ajmo iz fore tu ubrojiti i nas ;-) zbog kojega je i moguća takva patetična propaganda, svakojaka interesna mafijska lobiranja itd.

 photo Kerry_zpse626c1b0.jpg
Fašnik (je danas)

No dobro, ajd još par zanimljivosti za kraj:
http://rusnovosti.ru/news/306154
Raskrinkani su planovi simpatizera tzv. Desnog Sektora među krimskim Ukrajincima da provedu provokacije u vidu napada na objekte koji su važni krimskim Tatarima, a u svrhu izazivanja međunacionalnih tenzija i diskreditiranja (pro)ruskog stanovništva sve za potrebe zapadno-medijskih spektakala. Na žalost za „hrabre“ diverzante dvije glavne proruske organizacije Krimski Savez Kozaka i Krimski front su nakon otkrića zavjere potvrdile da će maksimalno osiguravati sigurnost tatarskih džamija.

U međuvremenu sveopća mobilizacija ne ide baš ko po loju kako je to zamislio lojem dobro premazani i podmazani Kličko: http://www.vesti.ru/doc.html?id=1344611
Makar rekao sam da nećemo o njemu, jer ne treba se baš za svake bedastoće spominjati.
:-)

UPDATE:
I što ćemo sad?

Post je objavljen 04.03.2014. u 20:02 sati.