Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Jutarnje razmatranje uz mob

Image and video hosting by TinyPic
Ma imam potrebu podati Bogu hvali za riječi koje uspijevam ispisati. Sad mi baš nedostaje da nemam dara za pisanje pjesama, stihova nekih. Pa eto možemo onako nekako. Doista bilo prestrašno, strah me je i pomisliti kako bih se osjećao da nisam 100 % uvjeren da ću profunkcionirati. Da me Gospa Sinjska učinila sretnim pesimizam bi me ubio. Ovako znam, pazi SIGURNO znam da sam dostojan Božje blizine.
Dok raspet sam i slušam krž bolnički hodnik koraka bat, i brojim sat po sat, mjesec i godinu po godinu. A ima i ja već tih godina. Ali znači mi znači ono što Gospa mi je rekla.
Ma ne znam Bože da me ubiješ ne znam kako ćeš učiniti ono što Gospa Sinjska sigurno, neprevarljivo, 100 % zna. Iz toga znam da sam apsolutno bio dostojan sredine raja.
Ah šteta što ne umijem reći kako mi je. Kad bih to umio bio bi sve drugačije ljepše. 4.36 sati Da, spreman sam krenuti u dan. Jer anđele sam naravno odsanjao. Ma ne stvarno mi je neshvatljivo kako se uspijem dobro se i kvalitetno odmoriti u relativno kratkom vremenu odsutnosti sa web župe. Ima Duh Sveti vezu s tim. Kako se činí danas neću imati ni Antu a ni Adisa. Malo ću se više prepustiti kućnom redovničkom životu. Sa ukućanima podijeliti svoja duhovna iskustva. Trebam pospremiti svoje stvari u sobi - jer ipak je ovo moja soba, konačno sam u svojoj sobi! Nastojat ću preispitati svoju ulogu na web župi. Uopće preispitati ću o ulozi koju mi mediji dodjeljuju.
5.04 sati Kako sam naumio ovaj dan proživjeti baš redovnički znači uz redovite točke dnevnog reda. Od kojih je i krunica uz HKR za koji minutić. Eto mogu pribilježiti koliko mi je važno moći krunicu svaki dan najmanje dva puta izmoliti
Kad ipak jos nisam slomljen. Nisam je nisam lomna roba. Zato jer me slomit može Stvoritelj Krist Gospodin Bog moj.

Post je objavljen 20.02.2014. u 10:24 sati.