Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing

Image and video hosting by TinyPic
Sent: Thursday, January 09, 2014 3:46 PM
To: luka.rada@isusovci.hr
Poštovani p. Luka – Hvaljen Isus i Marija Najprije da se predstavim. Ja sam … – živim u Zagrebu, no Vas poznajem još iz vremena mojeg djevojaštva i lijepih klanjanja i sv. Misa iz Rezidencije srca Isusova u Osijeku. Zaista ste tada bili – vi i p. Pavin – osvježenje i nadahnuće nama mladima svojim propovijedima i katehezama. No, čula sam za Vas i za sve što Vam se dogodilo te Vas pratim svojom molitvom – da vam dobri Bog dadne snage u svim patnjama koje prolazite. Znam i to da nam On prepušta upravo onoliko koliko možemo izdržati, pa vjerujem da ste i Vi Njemu dobro poznati i da On najbolje zna koliko su vaše snage i vjera. Znajte da imate puno onih koji Vas znaju i koji Vas prate molitvom. Znam da će te se iznenaditi ovom javljanju, no evo i razloga: Budući da mi je umro otac – 20.12.2013. – bio je praktični vjernik i 20 dana prije smrti bio na sv. Misi i pričesti, no nažalost nakon moždanog bio je 10 dana u komi. U takvom stanju smo zvali svećenika i u našem prisustvu i zajedničkoj molitvi primio je bolesničko pomazanje (iako je on bio u komi).
Upravo zato se obraćam Vama, jer je želja nas obitelji da damo služiti svete mise za njega tzv. gregorijanske tj. vezane intencije kroz mjesec dana pa smo se sestra i ja sjetili Vas – ako imate slobodnih termina, ako Vam to ne bi bilo prenaporno htjeli smo Vas zamoliti za služenje ovih sv. Misa za našeg oca. To bi smo jako voljele baš zato što Vas poznajemo. No, ako to ipak niste u mogućnosti, ako Vam to iziskuje previše snage i truda ili zbog nekog drugog razloga, sve će o razumjeti i naravno i dalje Vas pratiti svojim molitvama, da u svoj svojoj strpljivosti izdržite nositi križ koji Vas pritišće. Ako ste pak u mogućnosti, molila bih vaš odgovor Do tada, lijepi pozdrav i neka vas prati Božji mir i blagoslov …
From: luka.rada@isusovci.hr
Sent: Thursday, January 09, 2014 6:48 PM
Mogu vam služiti misu gregorijanu i rado ću je odslužiti od 12. 1. 2014. do 12. 2. 2014. Svete mise će biti služene svaki dan u 11 sati u kući sv. Nikole u Krapini. Od srca p. Luka (www.paerluka.blog.hr)

Post je objavljen 09.01.2014. u 16:10 sati.