Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lionqueen

Marketing

Zbogom oružje - Prijedlog Liniću

Svojevremeno se u Hrvatskoj provodilo nekoliko akcija vraćanja ilegalnog oružja, uz oprost kazni. Dragovoljni povrat oružja urodio je plodom pa su policijska skladišta uskoro bila popunjena, o čemu su mediji opširno izvještavali.

Unatrag dvije-tri godine, počev s bivšim premijerom, uvjerili smo se da su većina krupnih političara zapravo krupni lopovi, bolje reći kriminalci, koji su opljačkali ogroman novac hrvatskog naroda.

Stoga predlažem Liniću da namakne novac za propalu državu tako da osmisli akciju vraćanja pokradenog blaga, uz oprost kazni. Tko vrati državi opljačkani novac, može dobiti oprost, a tko ne vrati, taj na doživotnu robiju.

Nakon najnovijih uhićenja i spoznaje da nitko od njih nije nedodirljiv, vjerujem da bi se brzo napunio državni proračun i da bi Linić bezbrižno ušao u Novu Godinu. Njima samo treba jasno staviti na znanje da samo trebaju državi predati državno, nešto što nikad i nije bilo njihovo. Tu stvarno nemaju što izgubiti….osim slobode, ako ne poslušaju! A kad je Lepi Cane dolijao, svi će! Nedvojbeno.Post je objavljen 13.11.2013. u 18:17 sati.