Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/netmyfriend

Marketing

Prijateljice ?

Evo ljudi opet ja, nisam dugo pisala jer sam dobila priliku za probni mjesec rada. Jedva su me uopce uzeli, ali nakon sto sam im pokazala moje radove i uvjeravala ih kako brzo ucim i da sam sposobna pristali su da me uzmu na mjesec probe, pa cemo vidit.

A uskoro se priblizava taj rođendan o kojem sam pričala. Neznam, ne osječam se uopće više vezano za tu prijateljicu , ali problem je da je ni ne mogu isključit iz svog života jer smo rodbina. Nije da bi je htjela iskljućiti, nego eto kao što je neko u komentarima napisao dođe vrijeme kad svako krene svojim putem, nažalost. Ja sam se njoj uvijek I javljala I pisala , ali zadnjih mjesec se nisam htjela javiti baš da vidim hoće li ona mene nešto napisati. I nije pisala… Tako da mislim da dovoljno očito što misli o meni. Nisam joj ni javila za ovaj moj posao. Zanima me bas kako će proteći taj rođendan. Pokušavam se zapravo pomirit s činjenicom da ćemo izgleda ostati samo na tome da se jendom godišnje vidimo I možda nešto popričamo. Valjda tako to ide. Jas am jos mlada pa zivim u nekom svom svijetu vjecnog prijateljstva.

Zapravo sam vam htjela ispirčati priču mojih prijateljstava… Ja sam vise osoba koja volim imat neke bliske prijatelje nego veliko društvo. Tako sam se upoznala s jednom prijateljicom jos kad sam imala 10 godina. Ona je bila iz drugog grada, ali čule smo se redovno I svako ferje smo provodile zajedno. Ali s tim odnosom sam bila na čisto. Znači vidimo se kad je ferje, tu I tamo se čujemo dobro se zabavimo I sve tajne podjelimo. I imala sam jednu najbolju prijateljicu u srednjoj školi. Išle smo zajendo u razred I provodile slobodno vrijeme zajedno, ali onda poslje srednje škole je svako krenuo na svoju stranu. Ona je otišla na studij u drugi grad, I od tada smo uvijek planirale kave kad smo ponovo u gradu. Tu I tamo smo se čule, a I sada znam kad sam ponovo u svom rodnom gradu onda ćemo na kavu ispirčat se , I za 4,5 mjeseci opet tako. Znaći I tu sam isto imala neki čisti odnos. Znam što mogu očekivati I primiti a I obrnuto. Treča prijateljica je povezana s onom prvom. Nas dvije smo tu treču prijateljicu upoznale, provele smo odlične praznike I ferje zajedno. Čule smo se stalno I bile stvarno povezane. A onda su došli dečki ( kad smo već imale oko 20 godina ) Sve smo našle u isto vrijeme dečke I valjda smo zato I ostale povezane jer se sve to u isto vrijeme odvijalo. Tu negdje kad smo našle dečke , našem društvu se priključila još jedna prijateljica ( to je ta sta mi je rodbina). I ona se pocela druziti i sa te dvije moje druge prijateljice ali ipak je nekako najvise vremena provodila samnom i s mojim decko. to je ta prijateljica s početka ovog bloga I s početka ove priče. čula sam se s njom skoro svakodnevno. I sve to je trajalo oko 3 godine sigurno, a onda sve ono što sam već napisala, našla je novi posao o kojem mi ništa nije rekla I tu su počela ta čudna dešavanja.S druge dvije prijateljcie je ostala u kontaktu i da jednoj je cak rekla za taj novi posao, a meni nista. Mislim ja sam s njom pricala u vezi toga jer mi je to sve bilo čudno i malo sam bila povrijeđena, al ona je rekla da je htjela malo sačekat pa mi onda reč. Ali to ne mjenja činjenicu da od tada mi se tolko slabo javljala, a i ono što se javila sve je bilo na moju inicijativu. Zato sam i prestala joj pisati, Al ok, valjda je došlo vrijeme da se to poglavlje završi….
Eto to je to, nema se tu šta komentirati samo krenuti dalje, izgleda. Samo kažem malo me I smeta što je neću moći potpuno ignorirati (rodbinska posla)
Što vi kažete na sve ovo? Mislim vjerojatno je teško je komentirati jer sam sigurno izostavila neke detalje ali u grubim crtama sam sve napisala :D


Post je objavljen 20.10.2013. u 13:25 sati.