Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

1.ŽNL. 2.kolo: NK Voloder - NK Strijelac 1 : 1

Dana 8.9.2013. odigrano je drugo kolo 1.ŽNL. Gostovali smo u Voloderu kod istoimenog domaćina. Početak utakmice i nije bio za pamćenje, igra na sredini terena, uz dosta prekršaja s obje strane, koji su onemogućili razvoj neke igre. Mi smo se nesvjesno povukli i čekali priliku iz možda neke brze polukontre, ali nismo uspjevali u svome naumu. Domaćin je imao dosta pokušaja ubacivanja i sa lijeve i sa desne strane, ali bez većih opasnosti, tek koji ozbiljniji pokušaj s udarcem iz vana, ali naš vratar nije imao posla s tim udarcima. Naše najbolje prilike su bile iz prekida i ubačaja, jednom je pokušao Matjačić I. , a druga dobra prilika je nakon ubacivanja Pervana, lopta je prošla tik uz vratnicu, na našu žalost nitko nije uspio skrenunti loptu u domaću mrežu. Pred našim golom je bilo panike nakon jednog ubacivanja domaćina sa desne strane, njihov napadač je ostao sam na drugoj stativi, ali usporenost i namještanje je bilo dovoljno da Gojani otkloni tu opasnost. Pred kraj prvog dijela smo primili pogodak, izgubljena lopta na 30ak metara od našeg gola, visoki ubačaj, domaći napadač prebacuje našeg golmana, na crti se guraju Kranjčec i domaći napadač, još je i Sabljov stigao doći pomoći, ali lopta se spretno po domaćine odbija u našu mrežu. Na poluvrijeme smo otišli sa golom zaostatka.

U drugom dijelu smo malo skupili glave i uspjeli povezati nekoliko dobrih akcija i prebaciti igru pred gol domaćina. Sada su domaćini prijetili iz nekih brzih polukontri, pošto smo se mi malo više otvorili i pokušavali izjednačiti. Najbolju priliku je imao Curić, Madunić ga je poslužio, Curić je iz kosa pucao jako, ali domaći vratar odlično brani taj udarac. Odličnu priliku je imao i Sruk Slaven, nakon Curićeve povratne lopte sam je ostao na 10ak metara od gola, ali je pucao neprecizno i dosta visoko iznad gola. Što se više bližio kraj igra je bila otvorenija s naše strane. Domaćin je najbolju priliku opet kreirao sa desne strane, povratna lopta u peterac, ali domaći napadač puca također visoko iznad gola. Domaćin još može žaliti za nedosuđenim jedanaestercom, Brabec T. je srušio domaćeg igrača na rubu šesnaest, ali sudac je smatrao da to nije prekršaj za bijelu točku. Kazna domaćinima za promašenu priliku sa peterca stigla je ubrzo, Curić, Madunić i Slaven Sruk su kroz tri pasa izbacili kompletni vezni redi i obranu domaćina, Sruk je idealno uposlio Madunića koji izlazi sam pred vratara i mirno pogađa za izjednačenje. Do kraja brza igra s obje strane, a najbolju priliku smo imali mi, Brabec Dalibor je prošao domaćeg stopera, dodao za Curića koji prolazi još dva igrača, ali u ključnm trenutku gubi korak i iz kosa sa nekih sedam metara pogađa vanjski dio mreže i propušta nam donijeti pobjedu. Odmah nakon te akcije sudac je označio kraj utakmice, što znači podjelu bodova između dvije ekipe.

Nismo odigrali utakmicu za pamćenje, nismo bili rastrčani ni agresivni, te se to odrazilo i na rezultatu. Općenito je utakmica bila isprekidana prekršajima i dugim čekanjima nakon pružanja pomoći ozljeđenim igračima. Nikako nismo uspjeli uhvatiti ritam igre, ali vraćamo se kući zadovoljni s osvojenim bodom, jer gostovanje u Voloderu je za nas uvijek teško i neugodno.
Sada se okrećemo domaćoj utakmici protiv NK Jasenovca gdje ćemo se pokušati vratiti na pobjedničke staze.

Sastav: Sabljov, Kranjčec, Gojani, Čavlina, Dragozet, Matjačić I., Sruk S., Matjačić M., Pervan, Curić, Madunić

Zamjene: Sruk S., Sruk D., Brabec D., Brabec T., Dorić, Kranjčec M.

Rezultati svih utakmica:

Jasenovac - Sloga H. 5 : 5
Pešćenica - Lokomotiva 5 : 3
Mladost R. - Mladost G. 0 : 4
Dinamo O - Strug 2 : 2
Podovi - Slavonac 0 : 8
Voloder - Strijelac 1 : 1

Tablica:

1. Slavonac 2 2 0 0 11:0 6
2. Pešćenica 2 2 0 0 8:3 6
3. Mladost G 2 1 1 0 7:3 4
4. Strijelac 2 1 1 0 5 :1 4
5. Jasenovac 2 1 1 0 8:5 4
6. Sloga H 2 1 1 0 8:6 4
7. Lokomotiva 2 0 1 1 6:8 1
8. Voloder 2 0 1 1 2:4 1
9. Dinamo O 2 0 1 1 2:5 1
10. Strug 2 0 1 1 2:5 1
11. Mladost R 2 0 0 2 0:7 0
12. Podovi 2 0 0 2 0:12 0


Post je objavljen 10.09.2013. u 20:53 sati.