Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

1.ŽNL. 1.kolo: NK Strijelac - NK Podovi 4 : 0

Početak rujna označava i početak loptanja na nogometnim travnjacima. 1.9.2013. počela je nova sezona 1.ŽNL. Ugostili smo ekipu NK Podovi iz Dvora. Vrijeme idealno za igru, okupilo se stotinjak gledatelja koji su došli pozdraviti svoju ekipu u novoj sezoni.
Početak utakmice na našoj strani, težište igre smo prebacili na polovicu gostiju, te si osigurali početak iz snova. Curić je srušen na 20ak metara, Pervan namješta loptu i izvrsnim udarcem preko zida pogađa za vodstvo od 1 : 0. Nastavljamo u žestokom ritmu, Curić već u sljedećem napadu pogađa gredu. Imamo potpunu dominaciju i kontrolu posjeda lopte. Najaktivniji smo bili po lijevoj strani gdje su Dragozet, Pervan i Curić radili probleme gostujućoj obrani. Tako je Curić dva puta sam izlazio pred vratara, u prvoj situaciji se predugo namještao, te mu je blokiran udarac, a u drugoj situaciji je traljavo pucao gostujućem vrataru u ruke. Pokušao je i Matjačić I. nakon ubacivanja Pervana, ali njegov udarac glavom odlazi iznad gola. Još jednu priliku je imao Matjačić I. , ali njegov udarac iz kosa pogađa vanjski dio mreže. Gosti nam nisu stvorili nijednu opasnu situaciju. Reviju promašaja zaključio je Madunić, Pervan i Curić su kombinirali po lijevoj strani, Pervan upošljava Madunića koji je sam pred vratarom, ali također ne uspijeva zabiti, bolje rečeno puca ravno u gostujućeg vratara. I tik pred kraj poluvremena umalo su nam se osvetili svi promašaji, korner za goste, njihov igrač je sam na petercu, ali na našu sreću loše je zahvatio loptu i na poluvrijeme odlazimo s vodstvom 1 : 0.

Drugi dio nastavljamo promašajima, gostujuća obrana se poigravala, Madunić im krade loptu i poslužuje Curića koji sa sedam metara jakim udarcem puca iznad gola. Tada su i gosti počeli igrati još malo otvorenije i pokušavali su nam zaprijetiti, ali naša obrana je odlično funkcionirala. Tada ključni trenutak utakmice, Pervan i Madunić su izvršili presing na gostujuću obranu, Madunić krade loptu, obrambeni igrač ga ruši i zaslužuje crveni karton. Pervan je pokušao iz slobodnog udarca, ali ovaj put manje precizno, te se rezultat ne mijenja. Publika i igrači su odahnuli oko 70. minute, Pervan je idealno uposlio Curića, koji je opet sam pred vratarom, ali ovaj put namješta svoje nišanske sprave i lob udarcem vara gostujućeg vratara i pogađa za 2 : 0. Sljedeći napad već je 3 : 0, Matjačić I. krade loptu gostima dodaje za Madunića koji ubacuje loptu sa boka u šesnaest, na pravom mjestu je Curić koji ovaj put smireno pogađa sa 10ak metara za 3 : 0. Potpuno smo dominirali i redali priliku za prilikom, ali uspjeli smo zabiti još samo jedan pogodak. Nakon Curićevog ubacivanja iz kornera najviši na drugoj stativi bio je mladi Čavlina koji zakucava loptu u mrežu i osigurava visoku pobjedu i ostanak sva tri boda u Banovoj Jarugi.
Čestitke svim igračima na zalaganju, trci i odličnoj predstavi.

Drugo kolo nam donosi po nas uvijek neugodno i vatreno gostovanje u Voloderu protiv istoimenog domaćina.

Sastav: Sabljov, Kranjčec, Gojani, Čavlina, Matjačić I., Dragozet, Sruk S., Matjačić M., Pervan, Madunić, Curić

Zamjene: Kranjčec M., Brabec D., Brabec T., Dorić, Sruk D., Čović

Rezultati svih utakmica:

Jasenovac - Mladost R. 3 : 0
Sloga H. - Voloder 3 : 1
Strijelac - Podovi 4 : 0
Slavonac - Dinamo O. 3 : 0
Pešćenica - Strug 3 : 0
Lokomotiva - Mladost G. 3 : 3

Tablica:

1. Strijelac 1 1 0 0 4:0 3
2. Jasenovac 1 1 0 0 3:0 3
3. Pešćenica 1 1 0 0 3:0 3
4. Slavonac 1 1 0 0 3:0 3
5. Sloga H. 1 1 0 0 3:1 2 3
6. Lokomotiva 1 0 1 0 3:3 1
7. Mladost G. 1 0 1 0 3:3 1
8. Voloder 1 0 0 1 1:3 0
9. Dinamo 1 0 0 1 0:3 0
10. Mladost R. 1 0 0 1 0:3 0
11. Strug 1 0 0 1 0:3 0
12. Podovi 1 0 0 1 0:4 0Post je objavljen 02.09.2013. u 23:25 sati.