Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

Ljetne pripreme i početak nove sezone 2013/2014

Nakon uspješno odrađene sezone kao novaci u 1.ŽNL i osvojenog odličnog trećeg mjesta okrenuli smo se pripremama i slaganju momčadi za novu sezonu. Pokušali smo zadržati naše ključne igrače, većinu smo uspjeli zadržati, ali bilo je i odlazaka igrača. Klub su napustili Zdravko Toš, koji se vratio u redove NK Metalac Međurić, te Leo blažeković, Leo Letvenčuk i Marko Ljubičić koji su prešli u redove NK Croatia Krivaj. Također Tomislav Jerković je napustio klub i otišao u NK Šartovac.

U klub su došli Slaven i Dražen Sruk iz NK Mladost Repušnica, te Dario Marjanović iz NK Garić Ilova. Pojačanje u obrani i zamjena za Toša je Stiven Gojani, povratnik u našu momčad nakon kratke avanture u NK Metalac Međurić.
Također naš odlični napadač Marko Perinović je odlučio objesiti 'kopačke o klin' tako da od ove sezone više ne računamo na njega. Hvala za sve dobro što je donio klubu i ekipi.

Pripreme su već bile standardne pod vodstvom trenera Marija Čavline. Trenirali smo tri puta tjedno uz odigravanje prijateljskih utakmica i već standardnih memorijalnih turnira. Većinu utakmica smo igrali u šarenom sastavu, pokušavali i iskušavali nove igrače, gurali u vatru juniore kako bi vidjeli tko može pridonijeti boljitku seniorske momčadi.
Kostur ekipe je već dugi niz godina standardan i samo ga popunjavamo našim juniorima i pridošlim pojačanjima, gdje se posebno istaknuo Slaven Sruk, koji je igrao maestralno u veznom redu.

Sezonu otvaramo 1.9.2013. domaćom utakmicom protiv naših starih znanaca i rivala NK Podovi iz Dvora.
Ove sezone liga broji 12 klubova, za razliku od prošle godine ligu su napustili NK Radnik i NK Zrinski tako što su otišli u viši rang, a iz lige je ispao NK Sunjski. Novaci u ligi su ove sezone NK Strug Bročice kao prošlogodišnji prvak 2. ŽNL, te pridošlice iz Premier lige, NK MLadost Gornja Gračenica, NK Mladost Repušnica i NK Pešćenica.

Očekuje nas zanimljiva sezona, dosta novih ekipa i očekuje nas dosta teška borba za bodove u novoj sezoni.Post je objavljen 02.09.2013. u 23:10 sati.