Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inasplayground

Marketing

Prijatelji iz djetinjstva

Imam jednu prijateljicu koju poznajem cijeli svoj život. Rekla bih da smo prijateljice cijeli život, ali ne znam može li beba od nekoliko mjeseci imati prijatelje. Ona se rodila 29. prosinca, a ja 28. lipnja, dakle 6 mjeseci nakon nje. Bake i djedovi su nam bili prijatelji, naši roditelji također pa je možda bilo i za očekivati da budemo i mi.

Zajedno smo smišljale plesne korake za Tajčine pjesme, pobrale bakama vrtove dok smo se igrale da kuhamo (bake nisu bile sretne), izmišljale svakakve priče, igrale se, djelile tajne o prvim simpatijama, ošišale mog psa, donosile kući mačke... Ja sam od nje nasljeđivala knjige za školu jer je bila jedan razred iznad mene. Ona sad već ima curicu i pomislio bi netko da će nas to udaljiti jer su nam životi postali različiti. Dok sam ja bila studentica koja je imala ispite i izlaske, ona je imala ispite i dijete. No sad je i fakultet iza nas. Ona razmišlja o još jednom djetetu. Ja planiram svadbu i kupnju kuće, a kuća je sasvim slučajno ispala u blizini njene. Nadam se da će i naša djeca jednom biti prijatelji.

Bila sam u četvrtak poslije posla kod nje. Njena curica bila je s bakom i djedom u vinogradu pa smo ju zvale da ju čujemo. Popile smo kavu uz puno smijeha i čavrljanja.


Pojele smo sladoled.


Pekle smo pizzu.

Jedno divno poslijepodne. Došla sam doma u 10 sati navečer.


Imate li vi prijatelje koje znate cijeli život?


Post je objavljen 28.07.2013. u 22:06 sati.