Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inasplayground

Marketing

Pozdrav s mora

Mirno je. Puše neki lagani povjetarac, ali sunce već lijepo grije. Sjedim na terasi zaklonjena velikom, zelenom živicom od ostatka svijeta koji prolazi cestom. Nebo je predivne plave boje. Sjedim u hladu, ali noge su mi na suncu. Upravo sam završila doručak. Pijem kavu i čitam knjigu. To jest do maloprije je bilo tako, sad je knjiga na stolu, a na krilu mi je laptop i pišem. Nekako je idilično i mirno ovo jutro. Daleko sam od stresa i svega lošeg. Lijepo je. Stvarno lijepo. Poželjela sam to podijeliti s vama.

Već nešto više od tjedan dana sam na moru. Prvih tjedan dana bila sam s dečkom, sestrom i njenim dečkom, a onda je moj dragi u nedjelju morao kući jer je dobio samo jedan tjedan godišnjeg u ovom terminu. Morali smo mijenjati termin godišnjeg odmora zbog jednog projekta, ali neću pisati o poslu jer ne želim misliti na posao. Jednostavno uživam.

Bilo je to prekrasnih tjedan dana. Već se dugo nisam toliko smijala.

Ne palim baš laptop pa nisam bila na blogu. Mislim da blog.hr-u nedostaje aplikacija za mobitel. Onda bih vjerojatno više svratila. No nije bitno. Ionako će brzo završiti ovo idilično razdoblje i onda ću morati natrag doma u svakodnevnicu.

Nije ni svakodnevnica tako loša.

Nadam se da uživate u svom godišnjem odmoru ili ga iščekujete s veseljem ili pak već izrađujete fotografije i prepričavate dogodovštine.



P.S. Imam tu na terasi lastavičje gnijezdo. Bila su četiri mala ptića. Prije par dana su počeli letjeti. Čak su mi letili i po kući. Uglavnom, još uvijek spavaju u gnijezdu, a mama i tata dođu po njih ujutro da idu u let. Od kad sam jutros sjela ovdje, gnijezdo je već prazno pa sam mislila da su odletili, ali sad su baš bili mama i tata po njih i skroz se uspaničili vidjevši prazno gnijezdo. Lete uokolo kao ludi. Sve me strah da će mi se zaletiti u glavu. Čini se da su mali nevaljalci danas sami izletili iz gnijezda. Valjda će se pronaći. :)




Post je objavljen 17.07.2013. u 11:00 sati.