Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hspvg

Marketing

HSP Velike Gorice predao liste kandidata za lokalne izbore! Predsjednik Maslać iznimno zadovoljan brojem lista, te očekuje odlične rezultate!

Zadnjeg dana roka za predaju kandidacijskih lista bilo je vrlo živo u Velikoj Gorici. Budući su mnoge manje stranke relativno kasno ili pak u zadnji čas doznale da su gradske vlasti raspisale izbore za lokalnu samoupravu, moglo se pred vratima mnogih stranačkih prostorija vidjeti puno nervoznih lica sa po nekoliko mobitela u rukama.
Trebalo je u kratkom vremenu alarmirati vlastito članstvo i pojedincima dati točne smjernice kako da brzo ispune formulare te iste odnesu u zgradu općine, a potom natrag u stranačke odaje.

HSP Velike Gorice, smireno je i bez prevelikih napetosti obavio veliki posao tako da je predsjednik stranke Lucijan Maslać s neskrivenim zadovoljstvom, sinoć oko 23 sata, predao brojne liste svojih kandidata.
( Na slici, Lucijan Maslać u sredini, lijevo je tajnik Tomislav Marjanović, a desno rizničar Šime Bačić koji su ga dopratili do sobe za predaju lista)

Treba napomenuti da je HSP na ove izbore izišao potpuno samostalno iako je bilo pregovora s "pravaškom braćom" iz HČSP-a. Iako do te koalicije nije došlo, želimo im, svakako, da ubilježe dobre izborne rezultate. Vjerujemo da su se za izbore dobro pripremili.

Što se naše stranke tiče, bez lažne skromnosti, od ovih izbora zaista puno očekujemo. Tim prije što se stranka pod novim vodstvom potpuno reorganizirala i postala otvorena za svakog svojeg člana. Svaki se naš član, više nego ikad prije, osjeća važnim dijelom naša pravaške družbe, te je u stranačke prostorije uvijek i u svako doba dobrodošao, ali i pozvan doći.






Post je objavljen 05.04.2013. u 15:49 sati.