Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugapozitiva-ng

Marketing

Okrugli stol "Jačanje mreže partnerstva u zaštiti mentalnog zdravlja starijih osoba"

Udruga "Pozitiva" od svibnja prošle godine provodi različite stručne aktivnosti (seminare, fokus grupe, tribine, predavanja, radionice, socijalizacijske grupe), a sve s ciljem senzibilizacije javnosti za probleme starijih osoba, ali i obitelji te stručnjaka koji u svom poslu skrbe o osobama 3. životne dobi.
Danas je održana još jedna aktivnost s ciljem poticanja umrežavanja svih koji u lokalnoj zajednici skrbe o kvaliteti života starijih osoba. Okrugli stol "Jačanje mreže partnerstva u zaštiti mentalnog zdravlja starijih osoba" vodila je dr.med. Kristina Terzić, specijalizantica psihijatrije, a u aktivnom dijalogu stručnjaka donesene su smjernice za umrežavanje institucija zdravstva, socijalne skrbi i organizacija civilnog društva kako bi naši sugrađani dostojanstveno i zadovoljno živjeli u svojoj 3. životnoj dobi.





Projekt "Korak bliže osobama 3. životne dobi" podupire Ministarstvo zdravlja, a završava se idući mjesec distribucijom letka "Za osmijeh starijih osoba", koji je ovih dana u pripremi.

Post je objavljen 18.03.2013. u 19:01 sati.