Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Ako ćeš biti išta, budi ljubazna

"Naravno da mu je lakše hodati s nekom glupom manekenkom koja mu se uopće neće intelektualno suprostavljati i biti mu izazov..."
- neka krava o vezi Leonarda DiCapria (38) i Aferdite Dreshaj (26)

Od svih stvari koje žena može poduzeti za svoju privlačnost, ljubaznost je glavna stvar. Genetika nije pod tvojom kontrolom. Isto tako nije ni starenje. Svi počinjemo s kartama koje su nam dodijeljene i zatim pomalo blijedimo, slabimo, i umiremo. Pod pretpostavkom da se brineš o svom tijelu (vitkosti) i naglašavaš svoje prirodne atribute umjesto da ih uništavaš, tvoj karakter je posljednje bojno polje na kojemu možeš izvojevati još pokoju prednost za sebe u vidu privlačenja kvalitetnog muškarca.

Upravo je zbog toga možda današnji feminizam toliko tragičan: savjeti da su sve vrste tijela jednako privlačne po svojoj destruktivnosti nisu ni sjena savjeta o tome da žena treba biti "izazovna".

Dame, evo vam mali podsjetnik: za mene, žene nisu tu da bi bile "izazovi". One su tu da bi bile ugodni, nježni, poticajni, pažljivi, slatki dodaci koje želim imati u svom životu jer ga uljepšavaju i čine ga sretnijim. Ne treba mi više debilnih problema za rješavanje. Upravo je u tome problem: sve ove žene provode svoje vrijeme i potiču druge da provode svoje vrijeme bivajući izazovnima (u prijevodu: neugodnim, svađalačkim i teškim), ugađajući samo vlastitoj projekciji, umjesto da obrate pozornost na to što muškarci stvarno žele.

Kako bih bolje pojasnio ovaj kritičan faktor ženske privlačnosti, dodao sam citat jednog čovjeka s izvrsnom igrom i bogatom romantičnom poviješću, iz doba kada su jezgrovite istine o seksualnom tržištu još bile slobodne od lanaca političke korektnosti:



Post je objavljen 12.02.2013. u 22:42 sati.