Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

CVJETAJU RUŽE AL IH NEMA TKO BRATI SVE IDE NA BOLJE AL FALE REZULTATI...



Ne to nije gospodarska slika Hrvatske (iako bi se mogla lako primijeniti), već opis moje trenutne situacije. Stanja u kojem se nalazim kao i smjera u koji krećem.
Prvi mjesec 2013-e godine odabrao sam da budem lijen. Mogu to odabrati, moje crnogorsko prezime mi to dopušta (to su privilegije koje rijetko koristim), iako je ono jedino što je crnogorsko u meni.
Naravno, tko me pozna zna da ja odudaram od stereotipa (tipa sa stereom) Crnogoraca time što neprestano RADIM i vrlo malo se ODMARAM. Na desetke projekata, na stotine ideja, hrpa knjiga i pjesama, to su samo mali dio moje svakodnevice koju nosim sa sobom čak i na posao.
Naime, imam privilegiju da na poslu mogu koristiti vlastiti laptop i pisati knjigu, tekstove (uključujući i ovaj), stand up materijal i tako razvijati svoju kreativnost.
Zašto me onda nije bilo na blogu toliko vremena?
Jednostavno, nisam imao ništa pametno za reći.
Da, znam. I ja se kesim od uha do uha pročitavši gore napisanu rečenicu. To je tako nevjerojatna rečenica kad sam ja u pitanju.
Ja sam tip koji mora upotrijebiti najmanje tri rečenice da bi odgovorio na jednu i pritom objašnjava zašto je moralo biti tri rečenice. Možda me zato i ne pitaju puno, hm...
Uglavnom, to je istina. Jednostavno nisam imao o čemu pisati (a da nije riječ o knjizi), što ne znači da mi je sve savršeno i bez problematičnih situacija. Naravno da toga ima, ali kao što sam već napisao – bio sam lijen.
No zato nisam bio lijen čitati postove drugih blogera i diviti se vrhunskim pričama naspram kojih ovo moje piskaranje izgleda poput jeftinog šunda. Naravno nisam napisao niti jedan komentar – znate već razlog tome.
Završava prvi mjesec ove godine i zaključujem (skromno ili ne) da mi cvjetaju ruže. Izgledam izvrsno (po vlastitoj procjeni) a tako se i osjećam. Posvuda oko mene lijepe žene i brdo zgodnih komentara na moj račun ( što izgleda, što ponašanja), pozivi na izlaske i druženja. Uglavnom društveni život mi je nikad bolje. Nikakve sukobe nisam imao, niti sam se ikome zamjerio . Vrlo dobar mjesec, priznajem.
ALI i dalje sam solo.Nije da sam se pretrgao u potrazi za „onom pravom“, no nije ni da sam promatrao sa strane i ne činio ništa. Solo sam ali godina je tek na početku. Vidjet ćemo kakav će biti daljini tijek zbivanja. Ruže su počele cvjetat sad ih mora samo netko ubrati.
Što se ostalog tiče, sve radi kako treba. Stručne osobe bore se s mojom knjigom kako bi u idealnom stanju ugledala svjetlo dana.
Sve je u pokretu, stvaraju se poslovni planovi no rezultati još nisu vidljivi, iako je to samo pitanje vremena. Realno gledajući, godina je započela uspješno i služi mi kao sjajan uvod u veljaču u kojoj bi se trebali vidjeti, ako ne svi, onda bar neki rezultati ulaganja i truda.
Pošto kraj mjeseca siječnja isto tako označava kraj mojoj lijenosti, očekujte više postova od mene.
Ali ako ćemo za istinu, lijen sam bio samo u pisanju bloga. Za sve sam drugo imao vremena i volje...


Post je objavljen 01.02.2013. u 16:01 sati.