Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/popopolis

Marketing

Nove recenzije: Rihanna-Diamonds, Christina-Your Body

single reviews
Rihanna-'Diamonds'
| Isijavanje.|
_Moramo priznati da nismo baš s oduševljenjem dočekali novi Rihannin single. Ne stignemo se ni zasititi prošlog, a ona je već tu s novim spotom, albumom, pjesmom…


_'Diamonds' je, na svu sreću, puno drugačija stvar od onih koje smo imali prilike čuti na prethodna dva albuma. Producenti su uspjeli izmijeniti pjevačičin zvuk, a istovremeno zadržati njegovu komercijalnost. Mogli bismo laički reći da se Rihanna obraća publici koja želi 'vani' slušati pjesme Lane Del Rey. Skoncentrirana na pozitivnu stranu ljubavi, pjevačica vokalno dostiže dijamantnu čvrstoću.
Sažetak TXT-a: Rihanna dobila ulogu zaljubljene vampirice u novom filmu Twilight sage.
_Pop pjesma umjerenog tempa koja ponovno postavlja Rihannu na čelo novih struja u zabavnoj glazbi.
Ocjena:4/5


Christina Aguilera-'Your body'

|Urođena opscenost|
_Najavni singl novoga albuma 'Lotus'.
Christina je dosegla svoj vrhunac početkom prošloga desetljeća, a u proteklih nekoliko godina se neuspješno pokušavala vratiti na vrh. Možda je kao sutkinja u vrlo gledanom reality show-u ' The Voice' šarmirala nove generacije, a možda više nikad neće pobuditi interes mlađe populacije. Jedno je sigurno, Xtina se ne predaje.


_'Your Body' je čvrsta pop pjesma s RnB pretenzijama. Izbor najzaposlenijih producenata današnjice (Dr Luke, Shellback, Max Martin) pokazuje Christininu želju za uspjehom i strah od ponovnog poraznog rezultata (Not Myself Tonight). Nerizičan odabir stvaralačkog tima ipak može imati negativan ishod jer je ova kreativna ekipa lansirala istovremeno nove pjesme za Keshu, Taylor Swift, Pink i dr. Pitanje je koliko tržište može probaviti Dr Luke/ Max Martin pjesma u jednom zalogaju. Formalno se Christinina pjesma ne razlikuje značajno od drugih hitova u ponudi, no vokalno je posebna i moćna. Ovdje nema oslanjanja na filtere i dr. procesirane trikove, samo čista seksualna energija i prolomni vokal.
Sažetak TXT-a: Iskrena nimfomanka.
_Pjevačica je vokalno zapalila pjesmu, ali neinovativna forma ipak tinja u pepelu.
Teško je uzbuniti fanove navikle na skarednu Christinu iz 'Dirrty' dana pa pjevačica ima problema s promoviranjem nove pjesme koja nikako da izgura puniju figuru iz medijskog fokusa..
Ocjena:3.5/5


Post je objavljen 30.09.2012. u 12:27 sati.