Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

Ljetne pripreme, igrački kadar i ambicije kluba u nadolazećoj sezoni 2012/2013

Nakon buđenja iz prekrasnih događaja koje nam je donesla prošla sezona, nakon zaslužene ljetne stanke i odmora od naporne sezone, počelo je pripremanje za novu sezonu. Tjedan dana nakon završetka sezone imali smo sastanak uprave i igrača, da vidimo kakva je budućnost kojeg igrača i na koji način želimo pojačati već postojeći igrački kadar i kako još više zaoštriti konkurenciju među igračima. Početak ljetnih priprema je bio zakazan za 21.7.2012. godine. Do tog perioda klub su napustili Dražen Baković i nažalost Ivan Kuharić, naš najbolji strijelac prošle sezone koje je pojačao redove Sloge Maris. U klub su došla četiri nova imena, Tomislav Jerković, Saša Sruk, Dalibor Brabec i dugo očekivani Zdravko Toš. Također uprava je dovela i još jednog trenera uz već postojećeg Marija Čavlinu, pomoć i neke nove ideje i vizije u našu igru pokušati će donijeti gospodin Branko Straga, bivši igrač mnogih klubova koji su dominirali našom županijom i regijom, koji nakon igračke karijere uspješno plovi i u trenerskim vodama. Plan priprema je zamišljen na taj način da se trenira tri puta tjedno, a vikendom odigravaju odgovarajuće pripremne utakmice. Zajedno treniraju seniorski i juniorski pogon, gdje iz juniorskog pogona želimo dobiti pet igrača na koje možemo ozbiljno i maksimalno računati da igraju u prvom sastavu.

Kako je od ove sezone došlo do nekih promjena u sustavu natjecanja, do zadnjih dana nismo znali tko će nastupati u 1.ŽNL , ali desetak dana prije prvenstva napokon se sve posložilo, 1.ŽNL će igrati 11 klubova, neparan broj, tako da će svako kolo jedan od klubova biti slobodan. Prvenstvo je krenulo 1.9.2012.

Mi smo prvo kolo slobodni, te smo dobili dodatnih tjedan dana da se dobro pripremo za novu sezonu i maksimalno spremi dočekamo prvo kolo. Uprava kluba je svim igračima dala do znanja da se očekuje ostanak u ovom rangu, tj da pokušamo izboriti ostanak, a sve drugo prema vrhu tablice je samo dodatni plus za nas. Svjesni smo da nas očekuje dosta teška sezona, pogotovo što nismo imali sreće sa ozljedama, te u novu sezonu ulazimo bez nekoliko ključnih igrača koji su nas nosili prošle sezone, no ostatak momčadi je dobro radio i iskristalizirao se kadar od 18 igrača koji će pokušati podnijeti taj teret i pokušati skupiti što više bodova u novoj sezoni.

Rezultati pripremnih utakmica:

Memorijalni turnir Međurić: NK Strijelac - NK Poljana 2 : 0
NK Metalac - NK Strijelac 1 : 1 (5 : 3)

NK Strijelac - NK Sloga Maris 3 : 2

Memorijalni turnir Krivaj:

NK Strijelac - NK Slavonac Lipovljani 2 : 0
NK Strijelac - NK Dinamo Jamarice 3 : 0
NK Strijelac - NK Poljana 5 : 0

NK Hajduk Hercegovac - NK Strijelac 3 : 1
NK Strijelac - NK Mladost Repušnica 2 : 2
NK Moslavac Popovača - NK Strijelac 3 : 3
NK Garić Ilova - NK Strijelac 0 : 8

Za nas sezona počinje 9.9.2012. utakmicom protiv NK Sloga Hratsovica koja se igra u Banovoj Jarugi u 17 : 00h.

Post je objavljen 04.09.2012. u 23:21 sati.