Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mladenbarbin

Marketing

Esencijalni ljevičari

Nije uputno generalizirati ali kondenzirajući moje životno izkustvo u svezi ljevičara i ljevičarenja dobijam izcjedak prilična smrada . U pravilu su to ljenčine kako duha tako i tijela vječno upučeni na "državna jasla" iz kojih nemilice pasu svoja "prava" dok se na sam spomen dužnosti propinju na zadnje noge i prizivaju "sud za ljudska prava" .Obično najprije pitaju za plaću i godišnji a tek onda što bi trebali raditi . Ako ne postoji sindikat oni ga osnuju već prvi radni dan prije marende . Usta su im vječno puna "slobode" iako nemaju pojašnjenja što je to sloboda i dokle seže te u kakvom je suodnosu s obvezom . Duboko preziru i ponižavaju svaki religijski osječaj jer iz pripadnosti religiji proizlaze obveze kako u etičkom tako i u materijalnom smislu . Njihova vjera u "NIŠTA" je toliko snažna da je i "Islamski fundamentalizam" spram nje vrlo tolerantna pojava . Duboko preziru i ponižavaju svaki nacionalni osječaj jer iz njega također proizlaze etičke norme . Opčenito preziru korjenje i skloni su kolektivnoj levitaciji a i promiskuitetu . Djecu toliko "vole" da ih po svaku cijenu žele udaljiti iz anakronog i arhaičnog oblika zvanog - obitelj te institucionalizirati i industrijalizirati njihov odgoj i obrazovanje a bliska im je i nakazna ideja "proizvodnje ljudi" . Životnu su radost skloni postići kako lakim tako i teškim drogama te su zdušno za njihovu legalizaciju kao i za legalizaciju bilo kakvog spolnog opčenja ukoliko je tradicijom i Božjim zakonom (prirodnim zakonom ) prohibirano . u tom smislu , sve što kod normalnog čovjeka izaziva zgražanje i osudu njima je na neizmjerno veselje .
Ta jadna skupina ima i svoju "avangardu" a to su tzv. salonski ljevičari . Uglavnom dobro obrazovani manipuliraju glupim topovskim mesom i zapravo izkazuju manire koje pripisuju "rigidnim desničarima" a kojih se istinski desničar gnuša i nisu mu svojstveni . U pravilu "salonski ljevičari" pod egidom ljevičarenja i slobode prodaju rog za svijeću i stvaraju diktature i terorom vladaju . Od Francuske Revolucije pa na ovamo .......
Winston Churchill je rekao da je u redu kad je čovjek liberal i ljevičar u djetinjstvu i ranoj adolescenciji ali ako je to kao "ozbiljan čovjek" onda je zapravo - budala .
Podpisujem to .
Barba .


Post je objavljen 22.05.2012. u 23:29 sati.