Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/notbad

Marketing

I just want to dream!

Zbunjena, smotana, nesigurna i smješna. Ponovno :)

trenutno me muče upisi na fakultet. u redu, "muče" je možda malo presnažna riječ za ovo što prolazim. zapravo sjedim doma razmišljajući o tome kako bi trebala učiti ali to i dalje ne radim. odlučila sam ove godine imati lošiji prosjek nego do sada, al ne dira me ni to previše. jedino me živcira to što se ne živciram zapravo haha. ma bit će sve ok :)

odlaziiiiiiiiiiiiiiiiim. za mjesec dana nestajem iz svog malog grada na par mjeseci. to je tako divno! jest da ću se naraditi, umoriti, pocrniti ;) ali jednako tako ću steći nova prijateljstva, napokon se maknuti iz svog grada i zaraditi zbilja dosta novaca :D
koje ću uložiti u još novih stvari.. tečajevi i tako to..

brine me malo to što sam odabrala fakultet za koji ipak nisam baš 24839439% sigurna da želim. mislim, kad pogledam na sve ostale, jedino me to zanima i jedino mi to preostaje i mislim da bi se htjela time baviti u životu. nadam se da ću to misliti i nakon 5 godina. ako ne, ou well, though luck :)

i da. ne smijem se zaljubiti. ovo je prvi put ikada da sam uspjela s nekim ovako divnim provoditi vrijeme a ne zaljubiti se. smješno je ali istinito da sam ja doslovce podigla neki nevidljivi zid u "svom srcu" i jednostavno nema onih osjećaja. nema divljanja, nema ljubavi niti pokušaja. samo simpatičnost i strast. zbilja prvi put za mene da zaista razmišljam razumno i ne zalijećem se. bravo srce, napokon ti je uspjelo!

i dalje pomislim na njega. makar rijetko. ali ono, zanima me jel dobro. doduše, i dalje ne želim kontakt s njim i dalje vjerujem da je bolje ovako. malo mi fali kao osoba koja je bila u mom životu. ali kao što čujem i dalje je neambiciozan, usporen, lijen i pomalo mi je gadljiv tako da je definitivno dobro ovako.
iz svake loše stvari treba izvuči nešto dobro, meni je to uspjelo, a nadam se i njemu ;)

bbaj!

Post je objavljen 08.05.2012. u 23:00 sati.