Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

Kup utakmica 2.kolo: NK Šartovac - NK Strijelac 0 : 0 (4 : 1)

U drugom kolu kupa išli smo na noge NK Šartovcu. Utakmicu smo mi bolje otvorili, odmah uzeli loptu u naš posjed i polako počeli prijetiti. Najviše smo pokušavali preko lijeve strane. Najopasnije smo prijetili udarcima iz vana, no domaći vratar nije se dao iznenaditi. Domaćin jedinu pravu priliku u prvom dijelu ima nakon naše pogreške, njihov napadač iz kosa puca, no na našu sreću loše. Mi igramo sporo, nekako bezvoljno no i takvi prijetimo, najviše Curić i Kuharić no njihovi udarci ili idu tik pored gola ili ih domaći vratar zaustavlja. Imali smo dosta udarac iz kuta, no ovaj put nijedan nismo pretvorili u pogodak.

Drugi dio bolje otvara domaćin. Imali su tri slobodna udarca iz kojih su dobro zagrijali našeg vratara. Najbolju priliku su imali opet nakon pogreške naše obrane, gdje jednu dugu loptu naš zadnji igrač krivo procjenjuje i domaći napadač sam izlazi pred našeg vratara, ali sa sedam metara ne uspijeva zabiti tj. naš vratar odlično reagira i odbija loptu u korner. Nakon toga smo se malo sabrali i počeli igrati, ali presporo, bez ikakve volje. Opet smo prijetili samo udarcima iz vana no nijedan nije završio iza domaćeg vratara. Utakmica je završila nepopularnim rezultatom 0 : 0 i pristupilo se izvođenju kaznenih udaraca. Domaćin je sve svoje kaznene udarce iskoristio, a mi smo prva dva promašili, jedino je Curić pogodio. Izvođenju udaraca smo pristupili bezvoljno i nezainteresirano kako smo i igrali cijelu utakmicu i pobijedu i prolaz dalje nismo zaslužili.

Jedina svijetla točka kod nas u ovoj utakmici su bili juniori koji su pokazali da zaista možemo računati ozbiljno na njih u svakoj nadolazećoj utakmici. Najviše problema imamo u završnici, stvaramo prilike, ali ne uspijevamo zabiti. Do početka prvenstva je ostalo tjedan dana, i već u nedjelju ćemo vidjeti jeli nezainteresiranost sa ove utakmice stvarni odraz forme ili je to samo bio jedan lošiji dan, a možda je i na ekipu utjecalo odsustvo trenera koji je imao nesreću na poslu i slomio je nogu, pa je izostao s ove utakmice.

Sastav: Sabljov, Kranjčec, Brabec, Ćović, Matjačić M. , Perinović, Posejpal, Ćosić, Pervan, Curić, Kuharić
Zamjene: Dragozet, Letvenčuk



Post je objavljen 19.03.2012. u 20:00 sati.