Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

lagani ulazak

svim blogericama i blogerima sretan Božić i Novu želim!
nema me često, komp mi je nekak u posljednje vrijeme spor, valjda se s makovnjačom zaštopal, nikak se ne mogu snać u novim uvjetima, a eto pred nama je ta 2012-ta pa bit će valjda snalaženja u što ne sumnjam, izdržljiva smo mi svita.
u posljednje vrijeme sam u građevinskim radovima, proširujem svoj posjed kako bih na njemu jednog dana mogla snimati kakvu sapunicu. scenarij je u tijeku, piše se, briše, popravlja. s obzirom da su hrvatski kraljevi obrađeni, okosnica radnje temeljit će se na šugu tj. na onima koji zapravo pišu povijest a nitko ih nije uzeo za ozbiljno. a ti su bili posebno ozbiljni. između ostalog biti će posebno obrađeni lopovi i politički pervertiti kroz stoljeća. taj me dio populacije najviše intrigira, pa kad je riječ o njima ne nedostaje inspiracije.
usput, kako živim pored crkve odslušala sam sve mise podarene puku i zaključila kako je novi župnik ljubitelj ontološkog pogleda na svijet ma što on značio.
s moje desne strane okićena je pančićeva omorika. ove godine odlučila sam se za nakit koji vuče na plemenite metale. u skladu s naputcima izvjesnog švicarskog ekonomista kako je dobro promijeniti valute u plemenite kovine, nabaviti konzerviranu hranu i malokalibarsko oružje.
s moje lijeve strane nova je hrvatska vlada.

Post je objavljen 26.12.2011. u 11:10 sati.