Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavica-rojc

Marketing

Uvjerljiva pobjeda RK Zagreb

Utakmicu u Areni obilježila je nadmoćna igra naših rukometaša, ali i prvi gol sedamnaestogodišnjeg Luke Šebetića, najmlađeg igrača Zagreba u Ligi prvaka




Foto: Početak utakmice

Sinoć je u zagrebačkoj Areni održano šesto kolo rukometne Lige prvaka između rukometnih klubova Zagreb i Chamberry. Bio je to drugi susret ovih momčadi u samo tjedana dana i druga pobjeda Zagreba. Ovom je pobjedom Zagreb praktički osigurao drugo mjesto u skupini.

Od samog početka igre Zagreb je dominirao i na jednom i na drugom kraju terena. U prilog tome ide i rezultat na poluvremenu- 14:7 za domaće.
Iako je sve bilo riješeno u prvom poluvremenu, u nastavak su rukometaši Zagreba ušli disciplinirano i bez opuštanja, kako bi spriječili protivnika da se vrati u igru. Zahvaljujući takvom pristupu i kvalitetnoj igri, u četrdesetoj minuti utakmice prednost se povisila na deset golova razlike. Iz tog razloga su priliku za igru dobili svi rezervni igrači.

Među njima bio je i mladi Luka Šebetić, kojem je to bio prvi nastup za seniorsku ekipu. Postigo je gol i ušao u povijest kao najmlađi igrač koji je ikada nastupio za Rukometni klub Zagreb u Ligi prvaka. Njegov gol možete pogledati na ovoj blog stranici.

Najviše golova dao je kapetan Zlatko Horvat, njih šest. Marko Kopljar i Marino Marić dali su ih svaki pet. Golman Marin Šego imao je četrnaest obrana, a oba golmana protivnika imala su zajedno jedanaest obrana.



Foto: Pogodak Manuela Štrleka iz sedmerca

Utakmica je završila rezultatom 28:20. U sljedećem, sedmom kolu, Zagreb putuje u Sarajevo na ogled s RK Bosna. Susret će se odigrati 3. prosinca.



Foto: Tribine Arene


Video: Gol Luke Šebetića

Post je objavljen 27.11.2011. u 14:54 sati.