Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gratakaza

Marketing

Zajeb je lansiran 2.dil (ili zašto ću poć na izbore...)



Još malo ostalo do izbora....
Slažen ja u glavi dobitnu konbinaciju.
Iman vešticu i đenperić.
Došla i prija,nosi mi svoje seksualne bičve.Kaže,eto ti ih,lipo ih navuci,osjećat ćeš se bolje i vesela ćeš ić na izbore.
Ma baš su lipe,nako s merlon,al meni se parilo ka da se spreman za u kažin,a ne na izbore priko puta kuće...
Kaže prija,da je to i onako sve isto,išla u kažin il na izbore.Bičve su bičve,a možda ja buden bolje sriće s njima,nego ona.






Malo san se ka mislila i glumila neodlučnost.
Onda je ona rekla da ako ih ja neću,da ima ona još kandidata za njih.
Nisan baš bila načisto,jer to provodi predizbornu kanpanju,pa san je pitala kako napreduju pripreme za ubacivanje u izborni stožer nijevažnokojestranke.Rekla je da jon veza za ubacivanje u stožer i nije bila baš neki dobar izbor i da ako ne uleti u ovi par dana, mogla bi eventualno upast u koju izbornu jedinicu da zaokružuje pućanstvo.Onda je bacila pogled na bičve koje san držala u ruci,pa san ih bržebolje spremila.
Onda san je pitala ima li slučajno i Persil u borši da ih mogu lipo održavat.Rekla je da nema,al da poznavajući mene,možda ih sačuvan i za slijedeće izbore.Ka ono,em sam izbirljiva,em kad već i izaberen, zajeben se .Malo san se ka namujsila,al jon nisan ništa rekla.Jerbo je ka malo i u pravu.Rekla san samo da bi to moga bit moj izborni slogan.
Onda se ka i ona malo zamislila,pa je rekla da bi moga bit i njen.
Onda jon je još nešto sinilo...
Rekla je da bi mogla malo razmislit,pa da i ona osnuje kakvu strankicu za na slijedeće izbore.
Kad mogu drugi,šta ne bi mogla i ona.
Klimala je glavušon livo-desno i nešto mumljala usput.Pitala me bil ja nju podržala u tom smislu i da bi mi dala misto podprecjednice stranke,kad ona dođe na vlast.
Ja san se malo pripala da će mi uzet bićve nazad,pa san samo rekla:Ofskroz.Naravski.Najbolje da ti odma počmeš radit na tome.
Rekla je da će odma odgibat doma,smišljat kako bi jon se stranka mogla zvat i koji bi jon bija program.Rekla je da će me izvještavat kako napreduje i da se ništa ne brinen.
I da lipo obućen ove bičve koje mi je sad dala,pa ako ih i bokun razbijen,neš ti.
Do slijedećih izbora biće još koje bičve,a možda uleti i kakvi boršinić.Još mi je na odlasku namignila.
Vas san bila sritna.Dobitna konbinacija je bila posložena.Od oćajnićke kučanice,pritvorila san se u veselu domaćicu koja je odma prionila čeljadi u kući napravit ručak.





A do slijedećih izbora bit ću podpredcjednica stranke.
Živili izbori! Jupiiiii!


Post je objavljen 28.11.2011. u 16:26 sati.