Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gratakaza

Marketing

ZAJEB JE LANSIRAN




Mislim,ka ono,svi pričaju o izborima…
Pokušala san objasnit prijama da nekako nisan imala vrimena pratit te stvari na teveju.
Skoro su pale u afan. Rekle su mi da svaka emancipirana ženska mora znat sve o izborima,ka šta one znaju.Koliko ima stranaka,šta koja obećaje,i koja stranka je zajeb.Malo su i odale po predizbornim skupovima,pa će i meni dat koju kemijsku,ako mi triba...
A ja se mislin, ma koja korist od mene i izbora...Da ja znan birat,izabrala bi barenko sebi muža kako valja...
Al, isto mi je zeru bija neugodnjak, šta san ka neupućena,a onda da ne ispadnen totalna tuka pokušala san se škapulat i rekla san in da ja ne mogu izać na izbore jer neman šta obuć.Imam sve neke štrace u ormaru.To su ka razumile,al je jedna odma skočila i rekla da će mi dat jednu svoju veštu koja jon je bokun ušla u se. Rekla je da moran ić, jer je svaki glas važan,i da neću valjda da zbog jedne vešte izgubimo na izborima,pa da moj glas ode njiovima,a ne našima.Malo san tu bila u zbunjozi, jer nisan bila sigurna koji su to njiovi,a koji su naši.Al nisan tila ništa pitat.Ako ću dobit veštu boje mi je da mučin.
Onda je jedna rekla da je našla vezu za ubacit se u izborni stožer nijevažnokojestranke i da već radi na kampanji.Tila bi da je bivši frajer vidi na teveju, sad kad je smršavila 13 kila i napravila pramenove. I nek crkne od muke.Na večeri za pet se nije baš proslavila,al ako ne prođe na supertalentu mogla bi se kampanjom ozbiljno pozabavit i pokušat se osigurat za pod stare dane kakvon saborskom pemsijicom.Rekla je još da će mi u to ime poklonit jedne seksualne bićve s uzorkon,koje joj je da dotićni,a nije ih stigla obuć.Zakjućila san da su to dva, sasvim dovoljna razloga zbog koji bi valjalo ić na izbore.Sekundarno san otrala doma u dobroj volji nač još kakvi đenperić kojeg nisu izile gagrice i složit dobitnu konbinaciju.
Sva san bila dobre voje i puna nade. Ćer me odma pitala da zašto san tako vesela.Rekla san joj da su izbori i da želin bit spremna u svakon pogledu.
Oću se i ja lipo uredit za na izbore,jer nan se i baba i dida uvik lipo urede.Dida uvik obuće svoje svećano odijelo i kolarinu za na sprovode,a baba još ode i na frizuru.
Onda je sin jedinac pita može li on ić sa mnom na izbore kad već ne može s didon,jerbo je dida još živ. Pogledala san ga ka da je bokun ebete,al mi je brzo objasnija kako njegov prika iz škole svaki put ide na izbore s pokojnin didon,i da će ić i ovaj put.Sad san ja parila ebete jer mi je bila totalna zbunjoza.
Onda mi je mali pojasnija kako prika kaže da ih je dida vele zadužija.I da je prikin ćaća reka da će glasat u njegovo ime dok je živ. Naravski,sinilo mi je, biće in dida ostavija onu kućerinu.Jok, kaže mali,zadužija ih je krediton,a kuću ostavija stricu.
Sad prikin ćaća veli da mu se na taj način oduživa.Zna za koga bi dida glasa i u njegovo ime glasa kontra…
Onda je sin jedinac nastavija upirat i dalje da bi iša na izbore,i da bi barenko jedanput tija imat pravo glasa, jer mu se pari da u našoj kući on jedini nema nikakvih prava.Još je doda da jedino on u cilon razredu nema prava na đeparac za slije.
Rekla san mu da on ima sva prava šta su navedena u onin dičinjin poveljama,jerbo san ja to proućila,a da se u njima đeparac i slije ne spominju.Ondak je on reka da u tin pravima piše da dite ima pravo reć šta misli,a da on misli da izgledan oćajno u toj vešti i đenperiću.
Rekla san da će dobit po ćiverici,i da ako on ima pravo govorit šta misli,ja mu ukidan pravo na đeparac koji san mu tila poćet davat.
Namah se namujsija i reka da ni dosad nije ima đeparac,i da mu ga samo obećavan svaki misec,a nikad ništa od toga.Onda mu je seke rekla da je skroz glup i da triba govorit ono šta mater voli čut.I da je triba reć da izgledan retro,šta je in,a ne oćajno u toj vešti.
E, onda san i njoj monjumentalno ukinila đeparac u znak bracke solidarnosti.
E,onda je ona rekla da će u koaliciju s braton i da su odsad u oporbi i da više neće iznosit škovace,ić u dućan i šetat kerušu .
Onda san se i ja ražestila na tu bracko-sestrinsku koaliciju i rekla da ću preuzet pravo na kontrolu medija,zaplijenit daljinske i odjavit ih sa fejsa.Ma mislin,neće meni oporba bit kontra vlasti u mojoj kući.Nato mi je ćer rekla da će ona radije bit u koaliciji sa mnon i da se pridomislila.A da me još malo odobrovolji rekla je da bi mogla malo i na frizuri poradit jerbo ta trajna od stoljeća sedmog i nije nešto icokej.
Opet san bila na mukama.Mislila san se bi li se samo opiturala il bi se samo šišala?Il bi ijedno i drugo?Po ure san se gledala u ogledalo i mislila se da šta ću.Pa san se onda mislila koju pituru bi izabrala.Ka svitlija me bokun otvara u licu,al se brzo napravi oni patent od izrasta na glavi,a tamnija mi nekako bolje stoji uz robu za otić na izbore..Možda bi mi bilo najbolje odat po svitu sa škartocon na glavi?
Onda je ćeri više dosadila moja neodlučnost,a i tribalo joj je u zahod,pa je dreknila:Pa dobro jes ti više izabrala,šta ćeš?
A ondak san se ja njojzi okrenila i isto dreknila:Vidiš li da nisan! Šta god izaberen znan da ću se zajebat!

























Post je objavljen 20.11.2011. u 22:40 sati.