Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonely-teen

Marketing

Friendship

"Prijateljstvo je zvijezda koja život krasi, a uspomena ju čuva da se ne ugasi"

Prijateljstvo je tešto steci, a onda kada ga steknes tesko ga je zadrzati. Prijateljstvo nije samo primanje vec i davanje. Za prijateljstvo treba dvije osobe (ne nuzno). Iskreno prijateljstvo puno znaci. Ne treba ocekivati kod prijateljstva neku korist, ali ako je to prijateljstvo zaista iskreno ti cec uvijek uz sebe imati najvrijedniju stvar u zivotu – prijatelja.

Vrijednost prijatelja
Vrijednost prijatelja je u tom sto od nas ne dize ruke ni onda kad to ucine roditelji, odgojitelji, svecenici, ili mi sami od sebe. Prijatelj nista ne zahtijeva, svoje prijateljstvo nicim ne uvjetuje. Tu je kad ga trebamo, ne smeta kad ga ne trebamo. Raduje se nasim uspjesima, dijeli s nama nasu muku. Pati kad se svjesno upropastavamo – ali to ne pokazuje ako zna da nam to smeta. Do te mjere nas postuje da nas pusta da se raspustimo, nicim nas u tom ne zaustavlja osim svojom ne nametljivom i bezuvjetnom ljubavlju. Ne bdije nad nama da od njega ne odlutamo, vec bdije cekajuci da mu se vratimo - onda kad se nikom vise nemamo vratiti.

Ja sam cekala da mi se ona vrati.. da opet budemo najbolje prijateljice/sestre ali nije... a sada mi vise nije ni stalo... trpila sam njene ispade godinama.. i od*ebavanje zbog deckiju ali sam bila uz nju i kada nisam... da bi mi na kraju uzela decka,.....da to je prava prijateljica >.<

Post je objavljen 21.09.2011. u 18:33 sati.