Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djure-crnatka-momci-2

Marketing

Liga šesnaestorice, godina MMXI, kolo sedmo, Čru Indi Slatkice, Gredice

Špajza je u kući, jebem Vas u mamu! Travno do Vladivostoka! Molim? Što me to pitate? Pa gdje smo bili tri mjeseca? Tri mjeseca trajala je ljetna pauza. Koja su tri najbolja mjeseca za ljetnu pauzu? Tri najbolja mjeseca za ljetnu pauzu su lipanj, srpanj i kolovoz. BUM! Ko iz pičke! Ima još koje pitanje?

Nego. Jučer smo odigrali sedmo kolo Lige. Protivnici su nam bile djevojke iz ekipe Čru Indi Slatkice. Ime ekipe točno opisuje djevojke. Nismo sva njihova imena zapamtili, ali da su sve odreda slatke – jesu. (Đambo Đambo Đambo je rekao da su mu toliko slatke da bi htio kupiti pušlek slanaca, s njih skinuti otopljenu sol, opaliti babama zidaricu, zalijepiti tu sol babama na užarenu cufa, i onda ih grickati po uhu dok one stenju. Đambo Đambo Đambo je connoisseur tjelesnih užitaka.)

Babe su redom imale manje od metar sedamdeset (što je uvjerljivo ispod granice koju Četverooki šmeka), sve su imale palestinke, dvije su imale leptiriće u kosi (što Gazivoda ne šmigidišmeka), sve su imale startarsice, sve su u ušima imale slušalice, a slušale su Belle & Sebastian, Mountain Goats i Tindersticks. Čru indi.

Naravno da su sve babe podivljale kad su vidjele Quatrocculija. Jer on je čru indi Mesija. On je Ivan Krstitelj škotskog popa. Čim ih je vidio rekao je nešto kao – o, pa jako mi je drago što ćemo igrati protiv tako lijepih dama. Babe su se na to rastopile poput gnjilog psa. Nemadija, Đambo Đambo Đambo, Gazivoda i ja nismo bili oduševljeni, jer smo se ipak koncentrirali na tekmu.

U prvoj tekmi sučelili su se Četverooki i Afrodita. O da, baba se zove Afrodita. Četverooki je cijelo vrijeme igrao s pojačanim gemištom u ruci i sa slušalicama u ušima (slušao je Bright Eyes). Afrodita je također imala slušalice u ušima, ali ne znam što je ona slušala. Ispostavilo se da cura ne zna igrati, ali Homo Quatroocculi se ponio kao pravi džentlmen: nije ponizio curu i cijelo je vrijeme hinio da inače ne igra tako dobro. Quatroocculi se ne libi hiniti. Pobjeda mi.

Druga tekma donijela je sraz Gazivode i Čru Indi Jasmine. U razgovoru je iskrsnulo kako je Jasmina sestra Krutalnoga Krunoslava. S obzirom na težak poraz koji mu je Krunoslav nanio u prethodnom kolu, Gazivoda je bio odlučan nanijeti što bolniji poraz. Molim? Koja su tri najbolnija poraza ikada? Tri najbolnija poraza ikada su: Hanibalov poraz, Francuska u cijeloj povijesti i bilo koji udarac u jaja. BUM! Puška! Ova cura isto tako nije znala igrati, ali Gazivoda definitivno nije bio uglađen. Napucivao je lopticu bez ikakvog razmišljanja, bacao lopticu djevojci u dojke, komentirao da sumnja da je cura čru indi i rugao se njezinom glazbenom ukusu. U jednom trenutku partija je bila knipidi-knap-knap jer je Jasmina vlažila lopticu svojim neljudsko velikim suzama, zbog čega se loptica Gazivodi nepravilno odbijala. Međutim, Gazivoda je dohvatio suhoću svojeg unutarnjeg wu-tanga i partiju priveo kraju. Pobjeda mi, dva nula.

Treću sam igrao ja. (Špajza, drolje i droljani!) Ne znam kako se curička zvala, ali kad sam se spremio za igru, a pod time naravno mislim na oslobađanje mojeg produžetka za balansiranje, baba je bila pigidipaf. Bez ikakvog razmišljanja. Automati u tri seta. Travno, prčenje, teletina! Pobjeda mi, tri nula.

Četvrtu su odigrali pokemoni. Gengar je vidio curice i odmah aktivirao napaljotku. One su odabrale Chansey, što je (kako mi je Gazivoda objasnio) bio vrlo loš izbor, s obzirom na to da to nije napadački pokemon, nego iscjeljivački pokemon. Bez razmišljanja. Gengar je došao do Chansey, krenuo sa stavljanjem, a završio za zlostavljanjem. Krutalno, bratiću. Cure su se raspigidipekmezile na scenu zločina, ali tekma je tekma. A pobjeda je pobjeda, bratiću. Krv, znoj i slava, bratiću. Pobjeda mi, četiri nula.

Petu tekmu babe su dočekale u šoku. Gengara smo ostavili pored stola, tako da im se smije. Nemadija nije imao problema. Curica je plakala i jecala i nije imala pravih rješenja za moćni penholder i savršen rad nogu. Nakon pobjede Nemadija je čestitao protivnici, nakon čega su mu njezine suze ostale na obrazu. Đambo Đambo Đambo je to svojim toplim jezikom počistio, uživajući u okusu poraza.

Pobjeda mi, sestrice. Pet nula.

Molim? Što me to pitate? Koje su tri najbolje stvari u cijeloj ljudskoj povijesti? Tri najbolje stvari u cijeloj ljudskoj povijesti su: 1. teletina, 2. prčenje, 3. pobjeda.

O da. Ovako je lijepo igrati.


Post je objavljen 06.09.2011. u 23:00 sati.