Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Jednom davno dogodila se Oluja nad olujama

Tim povodom NK Dubrava već 6. puta organizira Međunarodni memorijalni nogometni turnir Oluja '95 za limače U-10.
Ove godine turnir se organizirao u suradnji sa udrugom Zavjet, a pod pokroviteljstvom Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti te grada Zagreba. Na njemu su sudjelovale 24 momčadi iz 22 kluba iz Hrvatske i 1 iz Bosne i Hercegovine.
Pobjednik turnira je nogometni klub Ponikve, drugo mjesto zaslužili su dječaci NK Hajduka, a treće izborili nogometaši NK Lokomotive. Naša prva momčad plasirala se na 7. mjesto, a druga nije prošla prvi krug natjecanja.
Zahvaljujemo svim ekipama na dolasku i fairplay natjecanju, a nagrađenima čestitamo na uspjehu.
Turniru su nazočili, otvorili ga i zatvorili političari raznih stranaka te državni i gradski dužnosnici što mu je dalo na lokalnoj važnosti, ali nažalost ne i na medijskoj zanimljivosti.
U samoj organizaciji turnira nikad manje učesnika, te je najprihodovniji, ali i najkompliciraniji ugostiteljski dio povjeren vanjskom suradniku. Jednom kada Uprava podvuče crtu znat će se točno koliko je ovakva organizacija bila svrsishodna i učinkovita.



U međuvremenu na Klaki traje jedna sasvim druga oluja. Ni klupska blagajna nije mogla ne osjetiti odlazak 70-torice članova. Teret manjka osjetit će direktno treneri pionira, limača i zagića smanjenjem plaća, a indirektno bojim se djeca i u konačnici ponovo opet klub. No šta je tu je.

"Režem granu na kojoj sjedim, koga briga ako više nikog ne pobijedim."

Post je objavljen 31.08.2011. u 11:23 sati.