Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/re-fash

Marketing

Što s pretijesnim platnenim cipelama...

Oni koji su vječni Međubrojevi, baš poput mene, dobro znaju koja je muka izabrat ljetnu zatvorenu cipelu ili sandalu. Sa zimskim/jesenskim nema problema, uvijek se može natrpati uložak ekstra, al ljetne bi trebale biti taman...što je mišn imposibl za nas Međubrojeve :S

Tako sam prošle godine kupila jedne, br.41 pada s nogu,a br. 40 sam klela nakon pola sata hodanja u njima...Bile su jeftine, al meni odlične jer već godinama sanjam neostvaren san - starke na punu petu :D ...a ove su se opako približile fantaziranom modelu :)


(preuzeta fotka s http://www.officeshoes.hr/ )

Pa mi palo na pamet da bi mogla malo operirat škarama :



Odrezala sam taj pretijesan višak kod pete



I sa crnom trakom ( kakvom je porubljena i cipka u orginalu ) podrubila odrezane dijelove.







Ok, provlačenje igle je malo muka i naprstak je obavezan, al ide. Radila sam to i prije sa cipelama od umjetne kože..i to je hard totalno :) ali također izvedivo.

Stavila sam satensku gumicu da drži cipelu otraga :



Napravila sam probnu šetnju, i sve je bilo ok, cipke su se držale za noge i nisu ispadale. Gumica ne smije biti prezategnuta jer tako previše nabija prste naprijed, a ne smije biti ni prelabava jer cipka ispada. Najbolje je prvo probno pričvrstiti gumicu i ako je ok, onda ju dobro zašit da se ne otpara.
No, budući da ja moram i biciklirat u njima ( oni koji se voze bicom po Zgu znaju da to radi 'divnih i krasnih' biciklističkih staza po gradu zna biti skoro pa ubojito ), stavila sam naknadno i gumene trakice naprijed da se čvršće drže za nogu, pa to sada izgleda ovako





Ja zadovoljna skroz ;D












Post je objavljen 29.08.2011. u 17:25 sati.