Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninocorleone

Marketing

Pozdravljam čitaoce!

Htio bi vam skrenuti pozornost na nešto što svi vidimo i koristimo ali ne doživljavamo uopće na svjesnoj razini. Plodovi poduzetničkog rada. Pogledajte samo malo oko sebe i probajte naći nešto što nije poteklo iz nečijeg poduzeća, tvornice, ideje...Probajte samo malo, zid možda, boja za zid, staklo, pločice, parket, stol, kompjuter, radijator, krevet, košulja, CDovi, kemijske, krevet, Facebook, Blog.hr, tenisice, asfalt, ručak vam se sastoji od Barila spaghetta i Podravka umaka, gledate kroz naočale, vozite auto, pijete Bavariu...........
Upravo tako, nema ni jednog jedinog predmeta a da ga niste zamijenili za novac. Jedino zrak koji udišemo i ako sami nešto uzgajamo voća i povrća(i tu smo vjerojatno prije kupili samo odabrano i najkvalitetnije sjemenke u vrtnom centru GreenGarden). Ne možete ni j**** a da to ne radite kroz brandirani durex. Nadam se da shvaćate na što vam želim skrenuti pozornost. Konstantno se nalazimo i živimo u svijetu poduzetničkih ideja. I dobro da je tako, inače bi nam bilo puno nezgodnije i dosadnije.
Sad kad ste svjesni toga da se puno novca doslovno samo vrti u krug, postaje mi jasno a nadam se i vama da je kvačica u svemu tome: POVEĆANJE VRIJEDNOSTI. Smislite nešto što će ljudi koristiti, uložite novac i time ste povećali sustav, nekome dali plaću...Povećali vrijednost samog sustava.

Post je objavljen 16.07.2011. u 23:18 sati.