Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djure-crnatka-momci-2

Marketing

kolo broj pet, @Zen Nudizam, Jarun

Zen Nudizam čine:
Njihov kapetan Björn Ulvaeus - Prle je ugledni Profesor klavira i voditelj katedre uvoda u nudizam.
Björn Borg
Laki Ćevapson
Torvald Helmer
som Jura(Jan Uwe Olafson)-pokemon

Malo ljudi zna da je Jarun utočište švedskih emiganata, a još manje da je puno ime soma Jure, Jan Uwe Olafson te da je on ujedno i pokemon.

Naš kapetan Gazivoda je izvukao prvu krv protiv ni manje ni više - Björna Borga(čovjeka asimiliranog sa vešmašinom). Bilo je gadno igrao se peti set, kada je Borg ubacio u treću brzinu i krenuo izvoditi svoj poznati centarfugalni servis, ali inverzni inače inertni centripetalni živac u Gazivode na opće oduševljenje prisutnih nenordijaca je proradio u pravom trenutku i poput kalgona očistio trunje od ugrušaka. Björn Borg je okačio reket o klin, ovaj put zauvijek i za ozbać. Fakat. (0:1)

Đambo je igrao protiv Dvogrbog pjesnika Lakija Ćevapsona. Sve što ću reći jest to da Ping Pong arena nije mjesto za pjesnika tim više što ima dvije grbe. Đambo je bio tako lud, a opet tako prosječan da mu ni sto grba ne bi pomoglo. Na koncu laganih 3:0 i prijateljsko tapšanje po leđima. (0:2)

Torvald Helmer se pokazao kao tvrd orah za mene, čovjek se prosto pojavio nag i probudio u meni vjersku netrepeljivost i homofobnu sklonost emancipaciji. Glupa greška priznam, greška koju ne namjeravam ponoviti. Ali ekipa je bila tamo, sve vidjela i dobio sam njihovo razumjevanje. Osim naravno od Quatroocullija koji se opet pokazao beskrupoloznim italofilom, te je nizom upadica poput "Svrši taj poen" ili "Dam ti k...c da si oči izbiješ" stvarno više odmogao nego donio koristi, dakle, glatka pobjeda Torvalda Helmera u četiri seta. (1:2)

Na red je došao i četvrti par, ovaj susret bi nazvao rugala se sova stjenici, jer su se sučelili naš Quatrooculli i njihov kapetan Björn Ulvaeus. Ovo je bio sukob malih titana i prestavljao je sve osim ping pong duela. pop je prštao pri svakom potezu. Invocirali su se zvuci prošlosti, ali iskustvo se pokazalo presudnim. Pri zadnjim poenima petog seta, Quatrooculli je taman privodio kraju svoju invokaciju Of Montreala( "all people look so beautyfull while they march...nešto") kojom je otjerao švede u očaj, kadli ga uto iz milozvučnog grla Björna Ulvaeusa iskliznu i uljepšaše dan slijedeći stihovi:

"My my, at waterloo napoleon did surrender
Oh yeah, and I have met my destiny in quite a similar way
The history book on the shelf
Is always repeating itself

Waterloo - I was defeated, you won the war
Waterloo - promise to love you for ever more
Waterloo - couldn’t escape if I wanted to
Waterloo - knowing my fate is to be with you
Waterloo - finally facing my waterloo

My my, I tried to hold you back but you were stronger
Oh yeah, and now it seems my only chance is giving up the fight
And how could I ever refuse
I feel like I win when I lose

Waterloo - I was defeated, you won the war
Waterloo - promise to love you for ever more
Waterloo - couldn’t escape if I wanted to
Waterloo - knowing my fate is to be with you

And how could I ever refuse
I feel like I win when I lose

Waterloo - I was defeated, you won the war
Waterloo - promise to love you for ever more
Waterloo - couldn’t escape if I wanted to
Waterloo - knowing my fate is to be with you
Waterloo - finally facing my waterloo"

Quatrooculli je bio matiran, previše nihilizma u popu čak i za njega, dakle ukupan rezultat (2:2).

Na parovima je bilo da paraju gaće. Šokre Brutala u pratnji najmilijeg nam pokemona Gengara spremno je dočekao sad već okuraženog Björna Ulvaeusa u pratnji svog pokemona soma Jure, što se pokazalo pogubnim za ovog potonjeg jer ko što stara poslovica kaže ne vjeruj slavoncu kad sataru nosi, a pogotovo mu ne prijetiš s ribom, jer Brutala + satara+ som = fišpaprikaš. Björn Ulvaeus je ostao bez teksta, a Gengar je to znao iskoristit, glatka pobjeda 3:0 u setovima, ukupno 3:2 u mečevima za momke iz Crnatkove. Teška pobjeda, greške su napravljene, lekcije naučene, ali "Pobjeda je pobjeda" rekao bi Đambo i pustit ćemo da ostane na tome.

Uživo samo za vas
sa dna Jaruna
Nemadija, prorok PhDPost je objavljen 22.05.2011. u 10:08 sati.