Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vilenice

Marketing

Proslavili smo dan planete Zemlje

U srijedu su članice "Vilenica" i prijatelji "Vilenica", odrasli i djeca, obilježili dan planete Zemlje prisjećajući se šarene grupe ljudi iz Hrvatske i cijele Europe, voditelja projekta M. Pogačnika koji je javio kako se pridružuje u duhu, te lijepih poruka koje su/smo upisali/le u obliku kozmograma u sklopu kamene ekološko-umjetničke postave "Solar pleksus Europe" na Otoku mladih uz malo jezero Jarun.

Nekoliko mladih koji rado koriste skulpturu za odmor i druženje smo također ispričali o skulpturi i kako ju mogu koristiti u igri intuicije.

Poruke poput "Doprinesi izgradnji civilizaciji mira", "Uravnoteži suprotnosti", "Budi središte kreativnih snaga", su oplemenile dan i dale nove inspiracije.

Geomantijsko pjevanje za prostor i Zemlju je bio poklon i doprinos članica zdravijoj planeti i proslavi dana jedine nam planete Zemlje.


opis slike



japanska trešnja, simbol proljeća u Zagrebu, simbol oblaka i prolaznosti života u Japanu, kolijevci feng shuia s čijim stanovnicima/stanovnicama, žrtvama nuklearne ekološke nesreće iskreno suosjećamo i želimo im ponovni povratak izvorima duhovnih znanja o sretnom suživotu čovjeka i Zemlje

Post je objavljen 28.04.2011. u 20:59 sati.