Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sredovjecniudovac

Marketing

7 koraka do bilo kojeg covjeka, 3 do nesrece

Kazu da se bilo koja dva covjeka na svijetu mogu povezati u 7 koraka, znate ono: ovaj u ovoj zemlji ima prijatelja u onoj, a taj je bratic jednome koji... Izgleda da se sa svakom nevoljom mozete povezati sa jos manje koraka.
Tragedija u Japanu je strasna. Uzasno je gledati te slike, slusati brojke, ali kada nesreca dobije poznato ime, postaje strasnija.
Zadnje vrijeme cesto trcim s mojim dobrim prijateljom Jurom. Jura na cvjetko-3atlon.blogspot.com uporno i predano pise o triatlonu i on me je potaknuo da ja zapocnem pisati ovaj blog. Sinoc smo trcali, a ja sam savim zaboravio na cinjenicu da je iz Japana zena njegova brata Silvija (kojega znam sa utrka, ali nisam se s njim druzio tako puno kao s Jurom). Jura mi je ispricao da njena obitelj nije znala za njenoga oca 5 dana. Javio se, ali zemlja je u kaosu. Japanska nesreca je odmah dobila poznata lica u mojim ocima. Svima koji su u tom dijelu svijeta zelim da nekako prezive te nevolje, onima za koje je kasno da to pozelim, jedna svijeca je za njih, a onima koji su ostali iza njih, zelim da prezive tugu.

Post je objavljen 15.03.2011. u 11:24 sati.