Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svijetjedneplavuse

Marketing

[Volim te a to ti nisam dokazala. Želim ti reći, želim ti dokazati..]

U zadnje vrijeme često pišem postove.
U zadnjih par dana u mom životu se događa toliko stvari da moram podjeliti s nekim..a to ste vi dragi blogeri,da to ste vi! Naslov je zapravo vezan uz moj današnji post..vezan je djelomično!
Naime, jučer poslije škole, ja i frendica smo išle na trg da se vidimo sa ' frendičinim' bivšim dečkom kojeg tol'ko pljuje. Ovo je prva osoba na svijetu koja odbija dečka samo zato jer joj frendica tako kaže. Ne vjerujem.Neznam zašto ona smatra nju frendicom ako ona ne želi da Ela bude sretna. Gdje je tu logika? Očito je nema.
Nemam komentara više na ljude, svi su postali sve čudniji i čudniji.
Jučer u školi me je 'elita' ( grupica cura koja samo trača, odnose se prema drugima kao da su govna s oproštenjem,..) ismijavale za moju pjesmu. U sebi sam se suzdržavala da ne puknem. To me odma zbediralo i odma sam si razmišljala, to me nesmije zbedirati moram biti jaka. Kad me je netko pitao jučer kako sam, rekla sam..'' bar pokušavam biti dobro''..na to su mi moji PRIJATELJI ( domoljubi) rekli svakakve savjete..Znam, to je istina..i znam da će se takvim ljudima kao što je 'elita' vratiti najgore :S Nego, te cure koje su me ismijavale..sve su bogate. To mi sve govori, jel tako? :S Da, naravno! To mi sve govori. Ali onako, sori DDD -.-''
'' sorry I can't be perfect! ''.
Drugi dio posta vezan je uz mog dečka kojega u zadnje vrijeme nikako da skužim :/ no on kaže da je to zbog tog šta je dobre volje. Neznam, možda i je tako ali meni je jako čudan. Isto tako, živcira me kad pričamo i u stan mu uleti njegov frend, ode van i ne vraća se do navečer :| Znam da me ne vara jer da me vara nebi me upoznao sa mamom i bratom i sa svim svojim frendovima skoro :/ Stvarno neznam. Jučer smo se prepirali oko toga šta je on reko da će se šišati na čelavo..na to sam mu rekla..JA TO NE ŽELIM! pogodite koji je bio odgovor?! Odgovor je bio.. '' ali ja to želim ''. Moja prva misao bila je..okej, prekinut ću s njim..znala sam da će se to desit..ali nisam mislila da u tako kratkom vremenu..no onda mi je došla poruka '' ribica, ja se samo šalim. ''..da, uvijek mi je to tako slatko..kad mi to kaže..a ja imam milijon razloga za prekid..no nemogu jer ga volim, jer on je moje sve, jer nebi mogla bez njega. Stvarno nemogu bez njega :// Neznam šta da radim, treba mi vremena. Mislim da je to stvar mojeg bivšeg koji me je povrijedio i sad nemogu skužiti da ima nekih ljudi koji to nebi napravili !
Također mislim da će me uništiti ljubomora. Htio je ići na kavu s nekom frendicom..odma sam napisala ' a ok, odi ' a on već automatski zna da sam ljubomorna i da nešto nije uredu :S Neznam šta da radim više! Jučer je pričao preko statusa s frendicom i rekla mu je da 28.4 dođe na feštu! Da, lijepo, krasno :S A 28,03 je meni rođendan..ne..nemaš boljeg. Neznam šta ću, neznam kako ću.
A nedavno mi se javio dečko koji je prije 2 mjeseca rekao da nemože ništa, ovo ono..i sad mi se javio i rekao je da je samo trebao malo vremena. Neznam šta da radim, sva sam čudna, sva sam nikakva :( Ljubomora će me uništiti totalno. Mislim da je to to za danas, ako se sjetim nečeg, napisati ću u drugom postu koji će biti valjda prekosutra. U subotu vam neću pisati jer idem kod njega, a ja ne želim da on vidi ovaj blog.Ne želim da on zna da ovaj blog postoji!
Blogeri moji hvala vam na tome šta me trpite s mojim problemima :||


'' Znaš?! Osoba kao što si ti,ne susreće se svakog dana!želim da vjerujem da ćeš ostat uz mene,da nećeš otići zbog neke sitne svađe,želim da znam da mi vjeruješ..,Znaj uvijek sam uz tebe,uvijek sam tu da ti pomognem,želim da mi vjeruješ,da u meni vidiš, iskrenu osobu.... volim te najviše ''


Image and video hosting by TinyPic


Do čitanja :**


Post je objavljen 24.02.2011. u 09:29 sati.