Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/musicismylife13

Marketing

promjene

evo došlo je vrijeme da i moj blog doživi neke male promjene :)
boxevi su drugačiji.dizajn je drugačiji i jako mi se sviđa.da se zna da ću u linkove staviti sve blogove koje trenutno čitam :) ako još netko tko nije u linkovima,a želi biti,neka mi se javi u kometaru slobodno.
Trenutno stanje u životu mi je briljantno.ne može biti bolje(dobro može,al)
ocjene su mi super,2.polugodište sam započela sa dve petice.idem na školsko natjecanje iz hrvatskog jezika,a iz prošlogodišnjeg testa,koji mi je profesorica dala za vježbu sam imala samo dvije greške i rekla je da sam bila najbolja od svih.iako trebam ponoviti hrpu toga:povijest jezika(6. razz)
zamjenice,nepromjenjive vrste riječi,prošla vremena.uz to trebam učiti fiziku,biologiju,povijest i matematiku,engleski... a ja nisam ni krenula sa učenjem.i još trebam ispisati 30 izreka iz lektire i prokomentirati ih 15(od tih 30).hrpa posla me čeka,al glavno da sam se ja svega toga sjetila danas.
drago mi je da sam počela izlaziti van sa frendicama sa debate,i da napokon ne visim samo na fejsu i multiplayer biljaru na miniclipu.dala sam si malo slobodnog vremena,organizirala se.ja sam sretna a moji roditelji su također užasno ponosni na mene.
još jedna jaaako dobra vijest je da ću sljedeći vikend dobiti novi kompjuter sa windovs 7, a platit ćemo ga samo 2.600 kn.bili mso te sreće da smo uhvatili zadnji takav koji je na akciji od tisuću kuna :).kada ga dobijem napokon ću moći instalirati simse i sve ostale gluposti na komp.
Također ste mogli primjetiti da me nije bilo dugo na blogu.bila sma u kazni.
moći ću vam komentirati blogove uglavnom vikendima i eventualno ako uspijem uhvatiti malo vremena preko tjedna.

Al uz sve ove preljepe i predivne vijesti,meni i dalje fali moja najbolja i najsavršenija ekipa sa ljeta.Nikada se ne svađamo,svaku sekundu ljeta potrošimo u savršenstvu,zabavljamo se,ni pijemo i ne pušimo(dobro neki da,al neki ne).znam da je to ekipa koju nikada neću zaboraviti *o* <3




Get Free Music at www.divine-music.info

Get Free Music at www.divine-music.info



Free Music at divine-music.info








Post je objavljen 23.01.2011. u 12:58 sati.