Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zavjesa

Marketing

i hate monday

izgubila sam volju za pisanjem, čitanjem, biločim.
htjela sam iskoristit praznike najbolje što mogu..
jesam li uspjela?
spavala sam, izlazila sam, spavala sam, išla kod dečka, spavala sam, pogledala cijelu sezonu The secret life of the american teenager, spavala sam, jela sam, spavala sam, pokušala pročitat lektiru, ipak odlučila da neću pročitat nego skinula film rađen po toj knjizi, spavala sam, počela učit za maturu, spavala, nisam niš naučila, spavala... i sad su gotovi praznici.

2 puta sam tokom praznika išla spavati kod njega..
i ta jedina 2 puta kroz cijele praznike nisam imala noćne more.
bilo bi lijepo da me čudovišta prestanu lovit. jednom su me čak i ulovili.
nije mi se sviđalo biti zombi. nekak mi je sve bilo usporeno.

neka cura je sinoć poslala mom dečku poruku tipa da je napaljena i da se nije dugo jebala. on misli da ga to ja zajebavam. al stvarno, nisam ja, spavala sam. ne znam kako se osjećam. u jednom trenutku bi otkinula vrat toj kokoški, u drugom sam skroz mirna i nije me briga, u trećem sam zbunjena i pitam se jel me vara, u četvrtom pak zaboravim.

neću u školu. ne volim je. još danas zadnja 2 sata imam onu napušenu kravetinu iz njemačkog. i pitat će nas sve: was hast du gemacht am zimske praznike. i mi ćemo svi reć schlafen i kad će nas pitat wo smo bili am nova godina reći ćemo zu hause. to je sve što znamo reć. i onda će se ona naljutit i derat na nas iako je ona kriva što ne znamo niš reć.

tolko sam puno se prežderavala i nisam se udebljala. zanimljivo. ne žalim se.

glupa matura i majmun koji je izmisli.

jesam spomenula da ne želim u školu i da se neka kurva nabacuje mom dečku?

hm da.


UPDATE (21:03): nismo imali njemački zadnja 2 sata, pušteni smo:D e i da hahah ona glupača je fulala broj haha nije bilo namijenjeno mom dečku.. i vidla sam cijelu poruku, odvratno nešto.. i bolje joj je.. kokoš:)


odlučila sam vam ostaviti msn jer su mi neki od vas postali stvarno dragi.. samo mi recite kako se zovete kad me budete dodavali:) -audentia@live.com


Post je objavljen 10.01.2011. u 12:16 sati.