Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/musicismylife13

Marketing

helou.znate ono mojih blogova je propalo.jedno 5-6 otprilike.?
isuse.mislim da ponekada ni sama nisam svjesna toga.neznam ni sma zašto uopče opet otvaram novi blog.mislim da je 80% razloga moj dosada doma.
ali znam da sm i dosta stvarno dobih osoba upoznala preko bloga :3
Ana,Lucija,Ivana Z.,Ivana R. ....ima ih još hrpa.al ovo su moji najdraži *-* <3
volim vas ljudi.:*

Mene ćete dublje upoznati preko ovoga bloga.ako budete čitali moje postove u cjelini svakako očete :).Ovo ce biti prvi blog na kojemu cu stvarno pricati istinu.putpunu istinu.a to nisam bome radila na ostalim blogovima.Nadam se stvarno da ce te uzivati u mojim pricama,a ja se nadam da cu uzivati u vasim.

Eto usli smo i u novu 2011. godinu.nadam se da ce ona biti punoo bolja nego ova.da ce se moj razred promjenti na bolje.da cu upoznat neko novo,bolje društvo.da ću na kraju šk.godine imati još bolje ocjene.da ću dobiti vansice *-*

Trenutno nisam zaljubljena,i iskreno ne želim biti.Smatram da veze sa 13 godina nemaju smisla i da je sve to prolazno.da ce samo te osobeunutar te veze patiti.i zato se uopce ne zelim opustati u takve vezice.
Moje društvo iz razreda je u potpunosti sjebano znate?Svi su tolko dvolicni da bi im trebala dva profila na fejsu.-.- svi,ali baš svi iz tog šugavog razreda su me razocarili,iznevjerili.to jest unistili su me iznutra.koliko sam samo tjedana na faci nosila fake smile . oni su ona zločesta čudovišta iz ormara koja te zele pojesti.svi su ljubomorni jedni na druge,i užasno iskompleksirani.a prave se da su savršeni.iako nisu.
živim za praznike,kada se viđam sa jednom super ekipom u koju potpunosti iimam povjerenja i za koju znam da me ne bi razocarala.oni su savršeni.






Post je objavljen 07.01.2011. u 16:01 sati.