Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djure-crnatka-momci-2

Marketing

Povijest pinga ponga - glava prva: Renesansni australopitek

U davno doba, Zemlja bijaše mlada i nevina, ispunjena tek nejakom čeljadi i življu, što čudom pukim preživljade meteora silnog pada što značaše kraja svim dinosaorima te takovim sličnima osim aligatora i njima nalik, kao ni kornjačama. Dakle kao najsposobniji među takovima iskazali su se sisavci, a među sisavcima majmuni, a među majmunima polumajmun, a među polu majmunima Janko Neobrijanko, a među Jankom mir.

Naš se Janko Neobrijanko, fino uhljebio. Činio je to selidbom iz spilje, u kojoj je obitavao, u spilje u kojoj su obitavali drugi. Njihovi susreti su bili krvavi, ali na kraju ipak radosni. Bila je srijeda, iako to tada nitko nije znao, i naš se Janko baš namjeravao zaputiti do svoga prijatelja sabljozubog mede, ali se sjetio da je medo velik, pa se pobrinuo da ne zaboravi štap. Medo isto nije znao da je srijeda, ali je čuo Janka kako dolazi, te mu je odlučio postaviti stupicu.

Plan je bio da kad dođe Janko i zaviri u špilju, da mu medo priđe iza leđa i gurne ga u bunar. Janko je na putu sreo svog susjeda Jasminka Prasrbicu-Pastrmkicu, razgovor je tekao ovako:
JN:aaaaaaaaaaa!!!
JP-P:AAAAAAAAAAA!!!!!
JN:aAAAAAAAAARgggg!
JP-P: Keserem!!!

I oba su krenula u lov. Medo je vidio dva čovjeka i shvati da mu plan nije dobar, i šta će brže bolje, zaključi da mu se najbolje sakriti u bunar.(napomena: tada su sva bića vjerovala u istog boga, koji se univerzalnim jezikom zvao Onajkojibacamunjepravikišusunceikradeječam, te su njemu u čast svi bunari imali dvije kuke, kroz koje bi se u slučaju poplave uvukla dva vesla, jer se tada u slučaju poplave skakalo u bunar i veslalo, mislilo se da to smiruje bogove i to se pokazalo točnim). Samo medo nije imao vesla, ali je imao vrašku sreću jer mu je lijevi testis zapeo za kuku, te je tako visio na sigurnih pet metara dubine, taman da izbjegne svjetlo. Janko i Jasminko uzalud su tražili medvjeda, ali se jasminko sjetio da je prisustvovao seansi parenja medvjedica, te je odlučio reproducirati zvuk, skupio je prste u šaku i naslonio ih na usta i puhnuo: piiiiiiiiiit-piiiiiiiiit-piiiitoooooom-piitooooomaaaaaaačaaaaaa-a-a-a--a-a-a!!! Medo je čuo zov ženke, ali premda je imao najbolju namjeru da ostane indiferentan, njegov spolni nagon kojim je preživio kataklizmu značio je sada pad, jer potaknut kemijom, tanka kožica skrotuma je popustila i podrapala se, čulo se plop, praćeno zvukom sličnom štemanju, pa pljas.

Od mede nije ostako ni m. Ali od medinog skrotuma je ostala fina kuglica, koja je pogodila Janka u oko. Jasminko se smijao, što je natjeralo Janka na osvetu, u epohalnom trenutku inspiracije primjetio je da oko oka postoji dva centimetra elastične, dlakave opne koju natakne li se na palac lijeve ruke, a oko drži u desnoj služi kao sredstvo natezanja, te ispusti li se oko sve skupa leti u pravcu usmjerenosti. Pogodivši Jasminka u oko, ROĐEN JE PING PONG, nedugo zatim uveden je sustav bodovanja: igralo se do jedan poen, ali puno partija.

prorok Nemadija
preuzeo sa: www.Tamna-strana-viklopedije.org

Post je objavljen 16.11.2010. u 01:20 sati.