Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

******* PREZENTACIJA U SRIJEDU **********

Završna prezentacija tj. završni koncert (kako ga mi zovemo :) ) održati će se u srijedu u 19 h u prostorijama Hrvatskog doma (kino dvorana). Biti će nam malo tijesno, ali izdržati ćemo ;) Izuzetno mi je drago što su se mažoretkinje ponovo vratile u Hrvatski dom, gdje su zapravo i osnovane i ovom se prilikom zahvaljujem ravnateljici doma gospođi Vlatki Čondić na usutupljenom prostoru. Na završnoj prezentaciji će nastupati svi naši sastavi, pripremamo mnoštvo iznenađenja, stoga se nadam da će svi posjetitelji uživati u našem programu. Gosti će nam biti plesni centar LDF VITEZ I naše prijateljice ŽEPAČKE MAŽORETKINJE!!!! Ovim putem im se zahvaljujem što su pristale biti naše gošće :))))
**************************************
ZAJEDNIČKI TRENING: PRVA GENERALNA PROBA ĆE BITI U UTORAK OD 17-18:30 H U PACIFIKU- OBAVEZAN DOLAZAK SVIH TIMOVA!!!!! TKO NE DOĐE, NEĆE MOĆI NASTUPATI
**************************************
Kiseljačke mažoretkinje su u proteklom periodu imale nekoliko nastupa, no kako su na redu ostatak slika sa europskog, staviti ću prvo te slike, a već od narednog posta idemo sa slikicama sa nastupa :))))

P.S. zaboravila sam se zahvaliti našem vozaču Mariju- Basetu :) što je trpio sve naše hirove :) nećemo te mijenjati ;)

Uživajte!



Post je objavljen 08.11.2010. u 09:08 sati.