Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gavrance

Marketing

Nema naslova, ne trba mi, nit mi je ikad terbao

Pijana sam pile.

Volim to.
ne, ne volim kad sam pijana svinja i kad se vratim u po tri ujutro. ne paše mi, ne volim kad mi se vrti i kad mi je malo zlo, i kad nisam zedna vise ali imam potrebu piti vode. ne volim se budit ujutro mamurna. normalna sam valjda:D

pijem bez tebe, zato to volim.

Jer mi fališ onda. Jer se vraćam doma ne u previše ranoj liniji i fališ mi, mislim na tebe, upalim komp na čijoj naslovnici si ti, i jer mi fališ. Jedino mogu mislit na tebe. Ostali na kebab i na ćevape kod Trovača, ali ja na tebe. jer mi fali da te zagrlim doma. I tako svaki put kad se vračam doma, ne samo kad se vraćam doma petkom navečer s rođendana osobe do koje mi nije stallo (do nikog mi nije stalo, mogu pocrkat, samo ti... uzasno, znam), nego bilo kad, ali jedino pijana to mogu podnjet.

Ne ljuti se.

Ja sam samo mali miš koji kroči ovim svijetom. I ne sviđa mi se. ne sviđa mi se kad sam trijezna, kamoli kad sam pijana. ALi imam tebe, mali miš s velikim pokričem. I nema te. Evo jos mi javlja da će mi skoro isteč antivirus. jes... nema antivirusa a nema ni tebe.
ne ljuti se JER ne pijem s tobom. Ajde mi objasni to će mi alkohol dok sam do tebe? Da ne osjećam kako vrijeme prolazi? Da mi proleti? Da otupim ine osjetim koji trenutak? jesam li luda? a nenene...

Alkohol mi kola, i malo mi je zlo, trpam ovu šnitu kruha, da se sutra probudim u normalno vrijeme i da vidim tebe. Da tebe vidim. Čovječe, koja sreća :D Imat privilegiju imat nešto, osobu, drvo, lađu, krajolik, pičku, koja te veseli, koja ti je smisao života, za koju si rođen samo da promatraš i budeš sretan. Prvi put u životu da mi je do nečeg stalo. Ne djetinje, ne ekonomsko-socijalno, da realno bude potrebno za moju egzistenciju.

Ne ljuti se.

Što ti nekad pizdim. Na msn, ili gdje god, uživo, nije bitno. RAdim glupe greške kojih sam svijesna onaj tren kad ih radim, ali si n mogu pomoć, i mislim da ako ih napravim da će to nekako pomoći da se osjećam bolje. ne osjećam se...
I dalje si dalek, i jedino te mogu odgurnut.
ne osjećam te.
Ne osjećam te za moga. Osjećam da te voli msvim svojim bićem ,ali nema te kad se probudim, i kad idem u krevet i trebam nečiju kožu da je upijem. I ljuta zaspem i ljuta se probudim. I fališ mi, makar se tri dana zaredom gledali.
I ide mi na kurac kad razmislim da bi si mogli dosaditi. Nemam osjećaj da je to ikada moguće, a moje Ja, izgrađeno kroz ovih nekoliko godina koliko smo skupa, vapi za time da mi dosaiš :) da te imam dovoljno i previše. Ja trebam predoziranje, prediranje, preosjećanje. Ja sam sposobna na to, osjećam to, uvijek jesam, htjela sam to!
Daj mi se više. Jebo te glupog, daj mi se. Hoćeš ne mučiti sve oko sebe, a mene mučiš.

Blah, mrzim se iskrenu :D Jer je ti ne voliš. Daj mi se bre... Ja ne mogu bolje od ovoga, a ako mogu onda jedino s tobom. Bili bi sjajni. I pijani skupa.
Zamisli biti pripit lelujavo, ovako na granici pijanluka, i gledat milo lice u zoru, na kebabu ili ćevapima kod Trovača.

Ja tek čekam da moj život počne. Ja nisam mlada jer me još nisi poimao. Moj život tek slijedi.
Možda zato i pijem, jade moj :)

Sladak si. Kao šećerlema, kao rahatlokum, kao oni srebrni biseri na svadbenim tortama. Oću i život moj takav da bude.

Laku noć ljube.

Post je objavljen 06.11.2010. u 02:44 sati.