Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

DON'T LIKE SUPRISES

Istina - ne volim iznenađenja! Zašto?! Jer sam jednom ne tako davno u nastojanju da dokažem svom najboljem prijatelju kako je u krivu kad tvrdi da ga nikako ne mogu iznenaditi, uspio da ga iznenadim i zamalo uništio prijateljstvo dugo 14. godina... Od tog dana mrzim iznenađenja ma koliko pozitivna i ugodna bila... Da mi preljepa djevojka osvane na vratima stana ( mašta radi svoje ) polugola i sva napaljena i kaže da ima iznenađenje za mene - vjerovatno bih zatvorio vrata njoj pred nosom. Znam, glupo ali jednostavno si ne mogu pomoći...
Druga stvar koju ne volim su pokloni!
Ako ne znaš da ćeš dobiti poklon kad ti ga uruče to je IZNENAĐENJE ( što sam ono rekao o iznenađenju?? ) - i ti si prisiljen da reagiraš! Najgore je to što ne znaš o kojem je poklonu riječ i hoće li ti se svidjeti...Opčenito ne volim primati poklone. Možda zato jer ih kao dijete nikad nisam primao ( ni od Djeda Božičnjaka ni od Svetog Nikole ), a možda stoga što se osjećam totalno neugodno! Ne znam što bih rekao i sav se zacrvenim,,,, užas!!!
Nemojte me krivo shvatiti! Ja volim darivati ljude! Osobito svoje prijatelje! Jednom sam za svoj rođendan kupio poklone za šestero mojih frendova! Trebali ste vidjeti njihova lica!!!
Jednostavno sam bio sretan i htio sam podijeliti sreću s njima! Spontano i s ljubavlju! Očito sam od onih ljudi koji vole davati ali ne i primati ( čitaj: Majka Tereza, Isus Krist,Chuck Norris ...).
I sad pošto mi je ročkas za dva dana moji frendovi me pitali što bih želio za poklon! Pošteno! Bar ću znati što će mi kupiti i znat ću da mi je taj poklon potreban! Nema iznenađenja već samo osjećaj zahvalnosti...
I to mi je super jer ja naravno - DON'T LIKE SUPRISES!!!!!


Post je objavljen 02.11.2010. u 23:05 sati.