Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/omladinka

Marketing

Kolonizator medju Aboridjanima

Zadovoljno vam javljam da je sve u najboljem redu i žalim što vam moja nesveprisutnost nije nedostajala. O tome ćemo već razgovarati...!

Spriječena mnogim partijskim obvezama javljam se samo nakratko. Lagano sam u bussinessu oko organiziranja brojnih partijskih ćelija. Na ta funkcionalna druženja idem u visokim potpeticama, jer se za markziram i komunizam u ova nova vremena treba boriti i seksipilom i stilom. Možda malo i novcem, pa sam osnovala firmu 'Kozara Enterprajz', sa sjedištem u Kitzbuhelu, jer se u budućnosti imam namjeru hraniti samo medom i mlijekom. Zaželite mi sreću!!

Usput ću rado razveseliti mog blogoprijatelja 'gujdeka' i po njegovoj mu želji šaljem jednu - skoro pa piletinu - koja se zimskim padom muških kriterija možda i može mjeriti samnom, iako će netko zločest sigurno reći da sam Omladinka s Botoxom. Slika ne laže i iz priložene fotografije moje slabije dvojnice ne vidi se ni Botox ni gravitacija. Samo čednost.

Image Hosted by ImageShack.us

Uzela sam na ovom blogu malu kreativnu pauzu i koncentrirala se na neke od bojsa prikazanih u prošlom postu. Neopisivo lijepa Omladinka svojim je pipcima malo pregledala te neodoljive momke koji su prije nego su me upoznali mislili da je Durex neka vrsta gumenih bombona.

Zatim sam svoje nestašne učenike marksističke literature morala iz pedagoških razloga malo povući za uši i pljesnuti po čvrstim guzama, isključivo za njihovo dobro, ne bi li čim prije svladali lagane osnove samoupravljanja. S veseljem javljam da su dečki plesali oko mene kao mali medvjedići na lancu i u intimnim trenucima šaptali mi na uho izabrane dijelove Marxova 'Kapitala'. Za nagradu u učenju zajedno smo uživali i žustro navijali gledajući 'Partizansku eskadrilu' i sve epizode 'Otpisanih' (...šefe, šefe, svi su zapisani – neću da budu zapisani, želim da budu otpisani...), a u rijetkim trenucima mira potajno sam pogledala 'Doktora Živaga'

Evo mojih slatkih sekretara SKOJ-a (snimka iz duboke ilegale).

Image Hosted by ImageShack.us

Posebnu pažnju u podučavanju svojih idolopoklonika (kad već nemam blogerskih fanova, kao ona blogerica koja nam sad sprema opisati svoje burne doživljaje dok je bila astronaut) posvetila sam da dečki ne padnu pod utjecaj ispiranja mozga lažnim veličinama, te sam vrijedno poradila na ispitivanju pravih veličina i debljina. Tu ih nisam trebala slati na popravni.

U sklopu učenja o lažnim veličinama momcima sam pustila poduži televizijski nastup bivšeg nam premijera pred saborskim povjerenstvom u poučnom igranom dokumentarcu u boji pod naslovom 'Kolonizator medju Aboridjanima'. Zgodna stvar i pohvaljujem saborsko povjerenstvo koje je odlično odglumilo neuke domoroce zaslijepljene veličinom i blistavim osmijehom Kolonizatora koji im je kasnije darovao zaslužene pikule, perle i ogledalca.

Za kraj, vraćam vas u bezbrižna vremena i šaljem vam jednu krasnu pjesmu u filmskoj obradi, a ja krećem u daljnji boj. Revolucija ne smije čekati. Tko misli suprotno, završit će na fresh listi.





Post je objavljen 15.10.2010. u 00:54 sati.