Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strebalo12

Marketing

Ma ja se stvarno nemogu nacudit onom Slavenu Bilicu. Pa taj se stvarno umislio. ok jasno je meni da se utakmica nemoze dobit bez da protivnik ne zapuca prema golu, al ona obrana kakva je sinoc igrala pa to nije obrana to je bio propuh. Prvo poluvrijeme hotel promaja je nista za onu nasu zadnju cetvorku. pa to svaka druga lopta je prolazila kraj njih kao da ih nema. i onda on kaze da su dobro igrali, a ja ga pitam gdje su dobro igrali?? na poker aparatu mozda? opet nam je reprezentacija odigrala lose, mislim izgledalo je to dosta dobro zahvaljujuci tome sta se poznaju i sta su jako kvalitetni igraci. ali jedna ideja igre se nigdje ne vidi. ako sam u krivu slobodno me popljujte, nisam ja neki strucnjak za nogomet al vidim na sta lici igra i kako ispadaju iz linija ko kokice... nesto mi fali u toj igri, kad shvatim sta javim vam :D

Ma vidi, vidi cudo nevideno onaj Gay pride u Beogradu. Ja ne razumijem sta je tim ljudima da su se okomili na jadnu policiju. pa ljudi nisu nista krivi samo su obavljali svoj posao. Ali to nije nista cudno, kod njih je stanje jos gore nogo kod nas, jos manje para imaju a samim time i razumjevanja. Sto je manje para u gradanjskim dzepovima to su ovakve situacije lakse moguce.



I jedna velika pohvala kolegama iz KB MERKURA koji je sinoc uspjesno obavio jednu translpataciju. Za svaku pohvalu je tim koji je to obavio, a i cijelo nase zdravstvo koje je potplaceno za svoj posao.

Post je objavljen 10.10.2010. u 16:44 sati.