Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdica

Marketing

Chase the wind and she'll steal you ...Trap your heart and you'll never get it... These are the things that I've learned from life

Napokon sam naučila što to znači živjeti sam. Ne nužno i usamljen, naravno. Kod mene je slučaj da sam udaljena 200 kilometara od ljudi koje volim, no oni su mi i dalje tako bliski. Čuvam ih u srcu. Ne znam čuvaju li i oni mene. Iako, rekla bih da je zaborav predug da bi stigli zaboraviti:). Tako da nisam odviše usamljena.

Fizički nisam ni sama. Imam sreće pa imam zaista divne cimerice. Zapravo me to u velikoj mjeri začudilo. Očekivala sam manje simpatične i pristupačne dame, a ove su savršene:). Drage su i fine. Baš su dame. Rijetko se to u ovom dobu nađe.

Predavanja su zamršena i dosta kompleksna. Mnoge rasprave zapravo ne shvaćam. Možda sam se malo prenaglila otišavši studirati nešto što nisam nikada učila u srednjoj školi. Ne znam, vrijeme će pokazati. Srećom, naučila sam da uvijek imam plan B (rezervu) za sve. Tako se i dalje igram, ovaj puta nešto složeniju igru, igru koja bi trebala odlučiti o daljnjem tijeku mog života. Vidjet ćemo.









Post je objavljen 09.10.2010. u 23:29 sati.