Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mosor2

Marketing

Rezervirano za Mirka Malenicu - Mirčeta. S ljubavlju.


Stalkerska je tuga pregolema. Vi se trudite, izgarate predanošću, žrtvujete miran dan i zdravi san da biste što više bili pored svog objekta žudnje, a sve što dobivate su psovke, zabrane i prijetnje.

Imam obožavatelja. Vatrenijeg i strastvenijeg od bilo koga od vas drugih još tamo od 2006. Jest da je lud ko kupus, ali tko je dovraga savršen? Da sam ja savršen, kurac bi piskarao bedastoće i postavljao brojače da vidim koliko ih vas dokonjaka čita. Sad ću vam pokazati nešto o čemu ni jedan pravi bloger ne želi razmišljati, jer je pravo mjerilo njegove važnosti.Kužite? Možete vi biti omiljeni, turboposjećeni i supercool, ali 80% posjeta vašoj stranici desit će se slučajnim surferskim nabadanjem, i trajat će manje od 5 sekundi. Koliko god prštali duhom, rasipali se mudrošću ili zračili šarmom, barem polovina ostalog broja posjetitelja na blogu će vam provesti manje od minute prije nego vas odjebe zauvijek. Manje od minute - možda je čovjek u to vrijeme otišao u zahod, možda mu je u ured banuo šef! Svi vaši dragi i voljeni u tzv. blogosferi, svi oni koji vas mrze i žele vam spustiti, svi oni koji će vam ostaviti komentar "Supač blog, svrati kod mene!" - stanu o onaj ostatak - posljednjih 10% posjetitelja. Aha, da, u tih 10% stanete i vi sami dok se divite izgledu svog čeda i odgovarate na komentare - priznajte da ste prelijeni iz brojanja izostaviti baš svaku od vaših brojnih IP adresa s kojih klikate na vaš blog.

A ja sad imam gotovo 30% posjetitelja što su kod mene duže od sata, aha! Ne što sam pametniji, elokventniji ili zabavniji od vas, nego što imam MIRKA MALENICU. Gledajte kako izgleda njegov dan i patite. Priznajem, malo sam ljubomoran na Donu.I kako se sada lišiti takvog dragulja? Kako mu zabraniti komentiranje - samo zato što je naporni manijak? Pa ljudi, on je moj manijak. Pišu drugi komentatori kako mi ugrožava vjerodostojnost, kako zagađuje prostor mog bloga svojim ludostima i prostotama, svojim fašistarenjem, kako su zgroženi mojom tolerancijom netolerantnih i kako će me napustiti zauvijek. A ja im kažem: pa ajte ća! Kao da ja trebam koga kad imam ovakva deliju iz Essena. Vidi, on sam je sjebo čitavu Hrvatsku. Jebo te, sjebo je ceo svet!I zato sam odlučio otvoriti ovu temu, kamo ću od sada seliti sve daljnje komentare mog Mirčeta. Ovo će biti njegov mali - a ako se potrudi - i veliki kutak. Ovo je također i mjesto gdje ćete Mirčetu moći poslati poruku, raspitati se o njegovom zdravlju i napiti se s nepresušnog (nadam se) vrela njegove inspiracije. U svojoj beskrajnoj skromnosti, odričem se bilo kakvih zasluga za sadržaj komentara na ovoj temi - ne pomišljajte ni u ludilu da je išta što ćete u komentarima koji slijede eventualno pročitati moj stav ili mišljenje.

Dame i gospodo - Mirko Malenica.


Post je objavljen 16.08.2010. u 23:55 sati.