Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanythings

Marketing

VAMPIRE DIARIES

Ok, znam da nisam ništa pisala več od ..pa,jakoo davno XD ...Čisto sam zaboravila na blog a i nije mi se više uopče dalo pisat :D ..Bilo mi je dosadno pa sam se konačno sjetila :D ..al nisam znala korisničko i pin ...e evo ,sad sam konačno našla ..

Ima neka full dobra nova serija o vampirima ...Zove se Vampire Diaries, i je preejaka , meni je punoo bolja od twilighta (twilight mi se iomnako sviđa manje više zbog taylora -i jer je o vampirima ajde XD ) .Inače u Vampire diaries ima puno više akcije i onako puno krvavije XD .
Radi se o dva brata (oba dva su vampiri) ,jedan je Damon a drugi Stefan ...Damon je puno zabavniji i zločesti naughty a Stefan jede samo životinje i to ...Na početku je Damon pokazan kao ful zločesti a poslje počnu on i Stefan surađivat :D .
Stefan se zaljubi u Elenu koja ful liči na Katherine (U Katherine su bili zaljubljeni i Damon i Stefan a ona je bila sa oboje a da oni to nisu ni znali) ...Ima i Knjiga ali je čisto drugačija od serije (meni se više sviđa serija :D ) ..Serija je inače na nekom američkom programu CW ..Snimljena je tek 1 sezona a druga če se počet snimat tek na jesen cry ...



Nina Dobrev -Elena Gilbert
Paul Wesley - Stefan Salvatore
Ian Sommerhalder - Damon Salvatore

Vampiri nemogu uć u kuću ako nisu pozvani ... ubit ih možeš sa vatrom ili ako im zabiješ drvo :D ...a ima neki cvjet (verbena) i to ih oslabi ,tako nemogu kontrolirat onog tko nosi verbenu ...Inače mogu kontrolirat ljude ,brzi su naravno, oštre očnjake dobe samo kad su gladni :D ...
Napravila sam i svoj fan video ...



Kakav je video? :D ..Probat ču vam puno komentirat :D ..
wave

Post je objavljen 30.07.2010. u 12:41 sati.