Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

Ta ljudska psihologija!!

Nije mi stvarno jasno kako funkcionira ta ljudska psihologija! I ponekad mi je stvarno teško to shvatiti ! Da li vam se ikad dogodilo ( a siguran sam da jest ) da vas je netko u društvu pitao kakvo ste zanimanje završili i da je netko iz tog društva odmah imao nešto za pitati!?
Eto meni se to stalno događa! Ja sam završio za automehaničara! Nisam to baš želio ali eto tako je ispalo! I sad kad svaki put to spomenem negdje u društvu ( nije bitno u čijem ili kakvom sam društvu ) odmah mi netko upadne u riječ pitanjem: " Čuj, moj auto nešto gadno lupa kad skrećem u zavojima? Znaš li što je to?" Naravno da ne znam!! Nisam trinaest godina provirio pod haubu automobila a kamo li se bavio mehanikom! Zašto ljudi odmah reagiraju tako! Kažem da sam stand - up komičar a oni odmah ispale : " Hajd reci nešto smiješno!" Da sam krojač našli bi neku rupu na čarapi da im prišijem! I nije bitno što si po zanimanju pa ni da li si uopće i završio u zatvoru! uvijek ima takvih koji bi nešto odmah zatražili! Pitam se što bi rekli da im kažem da spavam s njihovom ženom ( djevojkom, zaručnicom, never mind )? Vjerovatno bi i na to imali nekakav komentar tipa: " Zaista?! Jesi li i ti primjetio kako čudno diše kad svršava? Što misliš da je razlog tome?"
Ne znam! Ja nikad nemam taj poriv da kad mi netko kaže da je policajac, da ga pitam da li je uhvatio nekog lopova ili ubojicu?! Možda sam jedan od onih 10% koji se ne ubrajaju u ljude a možda me jednostavno nije briga! Ima i boljih načina za započeti razgovor od " kačenja" za nečije zanimanje! Ja jednostavno ne razumijem tu ljudsku psihologiju!

Post je objavljen 21.05.2010. u 16:42 sati.