Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

PA TI NEMOJ BITI SPONZORUŠA!

Nakon što je otkrila da ju supreg Tiger Woods varao sa 120 (!!! ) žena, ona mu je rekla: " sada znam da ti nisam bila dovoljna!" Genijalno! ( apaluz molim ). Kako je došla do tog zaključka!? Razmišljala je? Koliko dugo? i kada je u biti to shvatila? Kad ju je Tiger prevario sa prvih 30. žena? Ili nakon 50?
Mene više zanima kakva je ona bila u krevetu ako je Tiger morao pronači utjehu u 120 žena! što mu je radila u bračnoj postelji? Da li je imala nekakve zahtjeve? Možda je ona tražila od njega da on pokuša oboriti svjetski rekord?! Ili Guinessov rekord?! Možda je trebao dokazati svoju ljubav takošto je trebao spavati sa 120 žena!? Ne razumijem to!
I sad je sav ženski svijet na njenoj strani! Ma dajte molim vas! Tip ima milijarde! Ako se rastave ona će naslijediti polovicu svega što on ima! Boli nju ona stvar s koliko on žena spava ili je spavao! Svaka dodatna žena njoj je desetak milijuna više na računu! Pa budite iskreni i recite mi da li se ona napatila za taj novac? Uostalom nitko ne zna s koliko je ona muškaraca spavala dok je on bio odsutan od kuće?!Ona bar ima što dobiti od njega a što će on dobiti? Zahtjev za alimentaciju!
Nisam pobornik preljubnika ali mi se gade sponzoruše! Shvatite ovaj tekst kako hoćete ali gade mi se sponzoruše!

Post je objavljen 18.05.2010. u 15:46 sati.