Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

NK Strijelac - NK Sloga : 4 - 1

16.5.2010. odigrano je 19. kolo 3.ŽNL. Ugostili smo ekipu NK Sloga iz Potoka. Teren je bio u odličnom stanju s obzirom na vremenske uvjete. Utakmica je počela mirno s obje strane, većinom se igralo na sredini terena bez većih prilika. Oko 7. minute smo probili po desnoj strani, Spasojević se sjurio u šesnaesterac, dao povratnu loptu koju Ćosić sa nekih 8 metara posprema u mrežu i dovodi nas u vodstvo 1 : 0. Gosti su imali nekoliko udaraca izvana ali većinom neprecizno i ne opasno po naš gol. U 20. min smo nakon par kratkih pasova izabacili domaći vezni red, Perinović je gurno Spasojevića u situaciju jedan na jedan, golman brani njegov pokušaj, no na odbijenu loptu natrčava Ćosić i posprema ju u praznu mrežu za vodstvo 2 : 0. Gosti su smanjili rezultat na 2 : 1 iz jedanesterca, nakon što je Kranjčec rukom igrao u šesnaestercu. Tim rezultatom odlazi se na poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme su gosti imali blagu incijativu u igri, ali bez prilika. Nakon jednog prekršaja, gostujući igrači protestiraju kod suca, kao i većinu vremena tokom cjele utakmice i dok su oni protestirali, Madunić uzima loptu i dodaje Bakoviću koji izlalzi jedan na jedan sa vratarem i hladnokrvno zabija za 3 : 1. Nakon toga gostujući igrači vrše pritisak na suca, dobivaju i crveni karton i nama olakšavaju završnicu utakmice. Na 4 : 1 povisuje Perinović, golu je prethodila odlična akcija gdje smo opet probili desnu stranu kroz par kratkih paseva, Ćosić je dao povratnu na peterac, a Perinović poentirao.

Utakmica je prekinuta u 83. min nakon što je naš napadač srušen s leđa u situaciji jedan na jedan, gostujući igrač je dobio drugi žuti ujedno i crveni. Nakon toga napao je suca, te je sudac prekinuo utakmicu. Utakmicu su obilježili grubi startovi, ne nogometni potezi, udaranje šakama i još mnogo sličnih situacija u režiji gostujućih igrača.
Također naš trener je bio isključen jel je utrčao u teren da spriječi moguću tučnjavu na terenu.

Sastav : Sabljov, Kranjčec, Mikulić, Kuna, Baković, Gluščić, Čović, Ćosić, Pervan, Perinović, Spasojević

Zamjene : Madunić, Gojani

1. BRINJANI - DINAMO (KT) 2 : 1
2. DINAMO (J) - NAFTAPLIN 1 : 3
3. MATIJA GUBEC - JELENGRAD 2 : 3
4. MOSLAVINA (DG) - VOLODER 2 : 3
5. GARIĆ - SELIŠTE 1 : 5
6. STRIJELAC - SLOGA ( P ) 4 : 1

1. STRIJELAC 49
2. VOLODER 47
3. BRINJANI 31
4. GARIĆ 29
5. MATIJA GUBEC 28
6. SLOGA ( P ) 28
7. NAFTAPLIN 27
8. JELENGRAD 25
9. MOSLAVINA (DG) 24
10. DINAMO (KT) 22
11. SELIŠTE 10
12. DINAMO (J) 3


Post je objavljen 17.05.2010. u 19:13 sati.