Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

DAJ BOŽE DA NE POSTANEM UMIROVLJENIK!

Pitaju me ljudi da li vjerujem u Boga? E sad! Što da kažem?!To vam otprilike izgleda ovako: Ponekad on priča meni ali ja ga ne čujem, a uglavnom ja pričam Njemu i on me ne želi čuti! Šta ćeš! Slaba mreža pa nema signala! Nije da ja od Njega tražim puno - samo jednu stvar u biti! daj bože da nikad ne postanem umirovljenik!! I znate što? sve mi se čini da me je napokon čuo! Postao sam beskučnik! trebao sam bolje paziti što ga tražim, zar ne!? Netko bi mogao reći da je to isto ali nije - na beskućnika se uvijek možeš sažaliti! Biti umirovljenik je nešto najgore što ti se može dogoditi u životu, odmah poslije svećenika! Pogledajte oko sebe te umirovljenike! Zašto uopće postoje? Koja im je svrha? da prave gužve u tramvajima i autobusima? Kad postaneš umirovljenik to znači da više nikome nisi koristan, da si beskoristan! svima si na teret! I državi i Bogu! Ni Njemu se ne sviđaju umirovljenici - zato i uzima k sebi samo mlade ljude! Najbolja stvar u životu umirovljenika je da se unucima može pohvaliti kako je za tridesetogodišnjicu mature cijelu noć plesao u naručju jedne žene!! Opa! Pa mora da su bili jako bliski tu noć! Ne!! Jedini su došli!!
Umirovljenici su poput pičkica ako mene pitate! čovjek bi očekivao da će netko tko je 40 ili više godina proveo radeći biti otporan na svašta a kad ono sasvim suprotno! Javila se grupa umirovljenika koja se žali da zbog vlade moraju spavati na podu!? Kojeg Vlade? Kako se preziva? I što fali spavanju na podu? Ja eto spavam na parketu već dvadesetak dana i ništa mi ne fali! Čak mi ne smeta ni što parket škripi svaki put kad se okrenem - ionako volim slušati muziku dok spavam! Najbolje je kod spavanja na podu to što ne možeš pasti na pod ( jer već jesi na podu ), i tako riskirati moguću ozlijedu, poput potresa mozga, uganuća ili lomova! Dobro, možete netko nagaziti u noći kad ide pišat ali kolika je vjerovatnost za to! Eto, spavanje na podu čuva vaše zdravlje! Druga korisna stvar kod spavanja na podu jest ta što imate puno više mjesta za sebe i ne morate se stiskati! Zaspete u spavačoj sobi a probudite se u kupaonici! Umjesto da prljate plahte vi u biti čistite pod svojom pidžamom! Ipak je lakše oprati jednu pidžamu od prašine nego sve podove u stanu! Oni koji imaju višak kilometara ne samo da takvim kotrljanjem po stanu rade aerobik, već uz čišćenje prašine oni znojem i uglancaju pod! Spavanje na podu je zakon! Hoteli, moteli i apartmani mogli bi donjeti milijune svojim vlasnicima kad bi ovi naplačivali spavanje na podu! Neka se ugledaju na groblje! Tamo se plača da bi se spavalo pod zemljom a ovi se žale što moraju spavati na podu! Neka ih je sram!
Svi političari vole da ih se naziva bivšim ministrima ili bivšim predsjednicima kako bi od javnosti prikrili ono što oni uistinu jesu - umirovljenici!! Pošast modernog doba! Da je Isus kojim slučajem ponovno među nama razapeli bi ga umirovljenici!! Molim te Bože nemoj da ikad postanem umirovljenik!!!

Post je objavljen 07.05.2010. u 20:05 sati.