Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribolovrama

Marketing

OBAVIJEST ZA SPORTSKE RIBOLOVCE



Obaviještavamo sve sportske ribolovce da je SRD „RAMA“ dobilo na privremeno korištenje –gospodarenje ribolovnom zonom Ramsko jezero,rijeka Rama i dijelom Jablaničkog jezera, tako da svi članovi mogu otpočeti sa vađenjem RIBOLOVIH DOZVOLA.

Nadzor i zaštita ribljeg fonda biti će pojačana sukladno godišnjem programu gospodarenja od strane ribočuvarske službe,ribočuvara članova po ovlaštenju,poljoprivredne inspekcije i po potrebi intervencijom policije. Za sve koji budu zatečeni bez dozvole ili obavljali druge protuzakonite radnje u ribolovnim područijima biti će prema zaključku predsjedništva SRD „RAMA“ od 13.04.2010. god.bez opraštanja i davanja rokova za vađenje dozvole podnesena prekršajna prijava.

Zabrana ribolova koju je izdalo nadležno Županijsko Ministarstvo prestaje a predsjedništvo društva na sastanku 13.04.2010.godine donijelo je zaključak da je službeni OTVOR RIBOLOVA na našim ribolovnim zonama dana 17.04.2010. godine (subota). U povodu službenog otvora ribolova SRD „RAMA“ za svoje članove organizira zajedničko ribarenje,druženje i roštiljadu na Ramskom jezeru mjesto Ploča.




Post je objavljen 14.04.2010. u 08:59 sati.