Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Zvijezde Premiershipa crtaju za djecu

Image and video hosting by TinyPic
Nogometaši su nacrtali autoportrete za pomoć djeci koja se liječe muzičkom terapijom, a najviše talenta pokazao je Wayne Rooney.
Više od 40 igrača elitnog razreda engleskog nogometa nacrtalo je autoportrete koji će biti prodani na humanitarnoj aukciji organiziranoj za pomoć djeci koja se liječe muzičkom terapijom.

Svi autoportreti će biti objavljeni u knjizi koju izdaje centar Nordoff-Robins u kojem se muzičkom terapijom liječe djeca i odrasli.

Najveću pažnju izazvali su autoportreti Didiera Drogbe, Stevena Gerrarda i Cesca Fabregasa, a prema riječima stručnjaka najviše talenta za crtanje ima Wayne Rooney.

"Njegov crtež je iznimno zanimljiv. Wayne ima pokrete ruke poput slavnog slikara Pabla Picassa," kazala je grafolog Emma Bache.

Među igračima i stručnjacima koji su se odazvali pozivu su i Rio Ferdinand, Michael Owen, Carlo Ancelotti, Robin van Persie, Carlos Tevez i Harry Redknapp.

Specijalna muzička terapija može umanjiti nivo buke koju osjećaju osobe koje pate od tinitusa. On može biti prisutan u oba ili samo u jednom uhu. Prema procjenama engleskih stručnjaka između jedan i tri posto ljudi pati od kroničnog zujanja u ušima.



Post je objavljen 10.04.2010. u 09:02 sati.